Receptionist/konferensvärdinna rekryteras till Nordic Capital

Receptionist/konferensvärdinna rekryteras till Nordic Capital

Är du en utåtriktad och prestigelös person som trivs i en högpresterande miljö med många kontaktytor? Nordic Capital söker nu en receptionist/konferensvärdinna till sitt team!

Om Nordic Capital

Nordic Capital is a leading private equity investor with a resolute commitment to creating stronger, sustainable businesses through operational improvement and transformative growth. Nordic Capital focuses on selected regions and sectors where it has deep experience and a long history. Focus sectors are Healthcare, Technology & Payments, Financial Services, and selectively, Industrial & Business Services. Key regions are Europe and globally for Healthcare and Technology & Payments investments.

Since inception in 1989, Nordic Capital has invested more than EUR 19 billion in over 120 investments. The most recent entities are Nordic Capital X with EUR 6.1 billion in committed capital and Nordic Capital Evolution with EUR 1.2 billion in committed capital, principally provided by international institutional investors such as pension funds. Nordic Capital Advisors have local offices in Sweden, the UK, the US, Germany, Denmark, Finland, Norway and South Korea. For further information about Nordic Capital, please visit www.nordiccapital.com

Om rollen

I rollen som receptionist/konferensvärdinna kommer du tillsammans med dina kollegor sköta den interna och externa servicen på kontoret. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Välkomna besökare
  • Förbereda lunch och kaffe infor möten
  • Ta emot leveranser
  • Ansvara för att kontoret ser presentabelt ut
  • Köpa in varor och material till kontoret
  • Beställa catering till luncher, möten och andra event
Vem söker vi?

Vi söker dig som har vana från serviceyrket, erfarenhet från hotellbranschen är meriterande. Rollen ställer krav på service på hög nivå såväl till dina medarbetare som till besökare. Du bidrar med mycket energi, trivs i en professionell miljö och är ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer, tar egna initiativ och har en blick för vad som behöver göras på kontoret.

Rollen ställer krav på flexibilitet då många arbetsuppgifter kan uppstå ad hoc vilket bidrar till att du är prestigelös och kräver en förmåga att kunna prioritera och handla snabbt. Du är en erfaren och duktig användare av Officepaketet och kommunicerar väl i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Du erbjuds

Nordic Capital erbjuder en professionell och trevlig miljö där det är högt i tak och många stannar länge. De har ett generöst utbud av bekvämligheter som frukost, sociala aktiviteter och sitter i innerstan. De erbjuder en ambitiös miljö där du verkligen kan bidra till att skapa en arbetsmiljö i världsklass!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Nordic Capital med OnePartnerGroup. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se