Jobba med KYC, Compliance & kundkontakt på Nordea

Jobba med KYC, Compliance & kundkontakt på Nordea

Vill du jobba på bank inom kundtjänst med compliance? Lockas du av en roll inom KYC och trivs i en kundfokuserad roll? Läs mer!

Vill du utvecklas inom kundtjänst, administration och KYC samt lockas av en roll inom compliance på bank? Till Nordea i Stockholm söker vi dig som vill jobba med KYC och är intresserad av compliance, ekonomi och juridik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett engagerat och stöttande team där ni tillsammans jobbar för att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Teamet tillhör enheten First Card som är en del i den nordiska organisationen. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med KYC och compliance. Tjänsten är tänkt att starta i slutet av april och sträcker sig fram till årsskiftet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att:
  • Ha daglig kundkontakt med First Card-kunder för att komplettera kundinformationen samt säkerställa en fortsatt god kundrelation
  • Stötta angränsande avdelningar i KYC- och AML-relaterade uppgifter
  • Övriga administrativa uppgifter på avdelningen
I ditt dagliga arbete är du ansvarig för att säkerställa att regelverk efterföljs i kontakten med First Card-kunder samt att kundbemötandet är i högsta klass.

Rollen innebär också

Du kommer att sitta på Nordeas kontor i Lindhagen och ingår i ett härligt team där ansvar och stöttning är i fokus. Uppdraget är tänkt att starta under april och sträcker sig fram till årsskiftet.

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea under hela perioden. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalet och förmåner så som friskvårdsbidrag och tjänstepension.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll med mycket kundkontakt och administration. Vi ser att du är noggran och strukturerad samt har ett kundfokuserat arbetssätt. Då du kommer att samarbeta mycket med ditt team ser vi att du trivs med att jobba i grupp och motiveras av gott samarbete. Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Juridik, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/