Team Manager till Bolån Sverige

Team Manager till Bolån Sverige

Om rollen
Team Bolån Sverige är ett växande team bestående av 22 handläggare och specialister som vet att det döljer sig en historia bakom varje bolåneansökan, en historia som "gammelbankerna" inte vill lyssna på. Våra bolånehandläggare lyssnar och har förståelse för varje kunds unika situation, även de som inte passar in i storbankernas mall. Nu söker vi en ledare som vill vara med på tillväxtresan och bidra till deras och affärens fortsatta utveckling!

I rollen som Team Manager rapporterar du till Head of Mortgages och ansvarar för att leda och utveckla teamet framåt. Eftersom det är ett relativt nytt team är en viktig del i rollen att bygga en bra kultur och sammanhållning genom olika aktiviteter. Dina arbetsuppgifter innefattar uppföljning av teamets resultat på både individ- och teamnivå, coachning samt att se till att teamet har rätt kompetens genom kontinuerlig fortbildning. Du har fullt personalansvar med allt vad det innebär i form av lönesättning, on-boarding och månatliga medarbetarsamtal.

Vem vi tror att du är
För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Har minst 3 års erfarenhet i en ledarroll
  • Har erfarenhet inom bank och finans
  • Har ett intresse för bolån, men tidigare kunskaper är inget krav
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
Vidare vill vi att du är en trygg och entusiasmerande ledare som drivs av att få ditt team att prestera på topp och är van att jobba mot högt uppsatta mål. Du är en duktig relationsbyggare som skapar förtroende genom din kompetens och ditt genuina intresse för varje individs utveckling.

Vad händer nu?
Vi går löpande igenom ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR Julia Stenberg på ext.julia.stenberg@nordax.se.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nordax.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (9 dagar kvar)