Nordax söker kravhandläggare inom bolån

Nordax söker kravhandläggare inom bolån

Gazella söker för Nordax räkning en kravhandläggare till deras pågående bolånesatsning.
Du kommer att ingå i Legal Collections bestående av sju medarbetare där du kommer att ha ansvaret för bolåneprodukten. I takt med Nordax utökade produktutbud ses du som en viktig del i Nordax etablering av bolån på den svenska och norska marknaden.
Enheten söker en medarbetare med erfarenhet av bolån för att dedikerat driva collectionarbetet operativt och strategiskt. Med din expertis kommer du även se över processer och arbetsrutiner för ständig förbättring samt vara kontaktytan mot myndigheter och andra externa samarbetspartners.

Din Utmaning
  • Ansvara för hela processen med kunder, i allt från att fakturan förfaller, kontakt, till dess att betalning sker.
  • Samarbeta med myndigheter och andra externa parter och samarbetspartners vid behov.
  • Bidra med dina kunskaper och agera som subject matter expert inom bolånekrav.
  • Kommunicera förväntningar till externa samarbetspartners på ett tydligt sätt i kombination med att vara en god länk för väl fungerande samarbeten.
  • Utveckla affären bolån inom Collections.
Erfarenhet
  • Du har gedigen erfarenhet och kunskap av bolån och god förståelse för collectionarbete.
  • Du är van att arbeta självständigt och är trygg i att ta beslut utifrån både kundens situation och företagets lönsamhet.
  • Flytande svenska både i tal och skrift. Om du förstår norska väl (eller annat nordiskt språk) är det en merit.
  • Stark kommunikativ förmåga.
  • Du har erfarenhet av att driva förbättringsarbete, små eller stora förändringar.
Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, med ett stort driv att ständigt utveckla och utvecklas. Du har en mycket god förmåga för analyser och kunna bidra med affärsutvecklande strategier och implementeringar. En kommunikativ förmåga och lösningsorienterad syn.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jesper Ideberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 190.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 230 anställda och genom vår centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm. Nordax grundades 2003 och sedan dess har vi växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Från Januari 2019 är Svensk Hypotekspension en del av Nordaxkoncernen. Vi är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi har specialiserat oss på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton.