Legal Collection- & AFC (Anti Financial Crime) Manager

Legal Collection- & AFC (Anti Financial Crime) Manager

Om rollen
Legal Collection och AFC ( Anti Financial Crime) har tidigare varit två separata team inom Collections, som är en del av Customer Operations, men kommer att slås ihop till ett team och vi söker nu en erfaren ledare som vill axla rollen som Legal Collection- & AFC Manager. Det nya teamet består av 14 medarbetare som jobbar som handläggare och specialister inom sina respektive områden. Som ledare för det nya teamet har man en spännande resa framför sig med att få ihop teamet samt hitta nya arbetssätt och synergier. Nordax liksom teamet står inför en förändringsresa och som ledare förväntas du att utmana rådande processer och tänka nytt. Det är en bred roll med tyngden i coachning, ledarskap och resultatansvar för teamet, men innefattar även affärsutveckling samt att leda och medverka i Collections-relaterade projekt.

Vem vi tror att du är

För att trivas i rollen tror vi att du:
  • Har minst gymnasial utbildning
  • Har minst något års erfarenhet inom kravområdet inom bank och finans alternativt inkasso
  • Har goda kunskaper inom AFC och AML
  • Har cirka fem års erfarenhet i en ledarroll
  • Uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi tror att du är en trygg och entusiasmerande ledare med erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du är en duktig relationsbyggare som skapar förtroende genom din kompetens och ditt genuina intresse för varje individs utveckling. Du är insatt i krav, AFC och det regulatoriska inom AML men du har en förmåga att ta ett helikopterperspektiv snarare än att vara en specialist. Det här är en viktig nyckelroll hos oss där resultatet av ditt arbete syns direkt på bolagets resultat.

Vad händer nu?
Vi går löpande igenom ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR Julia Stenberg på ext.julia.stenberg@nordax.se.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nordax
Nordax skapar produkter och tjänster som speglar samtidens och framtidens sätt att leva. Istället för att begränsa oss till inrutade banksystem utmanar vi förlegade konventioner och skapar förändring. Både som bank och arbetsgivare. Genom att tänka nytt, lösa problem och ifrågasätta gamla strukturer skapar vi framtiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Säkerhet & Skydd, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)