Bolånehandläggare Team Sverige

Bolånehandläggare Team Sverige

Tror du också att det döljer sig en historia bakom varje bolåneansökan, en historia som "gammelbankerna" inte vill lyssna på? Då kan det här vara helt rätt tjänst för dig!

Ditt uppdrag
Vårt team på Bolån Sverige behöver stärkas upp med fler professionella och engagerade handläggare och vi söker därför dig som vill vara en del av våra kunders bolåneresa. Som Bolånehandläggare på Nordax Bank är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov. Rollen innebär bland annat:
  • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte
  • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån
  • Ansvar för administration och uppföljning av befintliga kunder
Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. För att trivas i rollen tror vi att du, liksom vi, har ett stort intresse av att lära känna människor och identifiera deras behov.

Vem vi tror att du är
Erfsarenhet inom bank och finans samt kunskaper om bolåneprocessen är starkt meriterande. Vi tror att du har en roll idag som kanske bolånehandläggare, bolåneförmedlare, fastighetsmäklare, kredithandläggare eller inom kundservice. Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt är det viktigt du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift, både svenska och engelska

Meriterande kunskaper/erfarenheter:
  • Relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik, fastighetsekonomi eller fastighetsmäkleri
  • Bolånelicens är ett plus
Vi värdesätter dina erfarenheter och kunskaper inom området men vi lägger även stor vikt vid vem du är som person. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att arbeta i en inkluderande och föränderlig miljö där det råder högt tempo och du triggas av att arbeta mot uppsatta mål. Teamet präglas av laganda så att du också gillar att samarbeta och dela kunskap med dina kollegor ser vi som en självklarhet. Eftersom jobbet innebär en del administration ställs krav på din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.

Vi erbjuder
Förutom ett utmanande och roligt jobb erbjuder vi en möjlighet att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa. Under 2018 lanserade vi vår bolåneprodukt i Sverige och har under 2019 även startat upp i Norge, allt från vårt centrala kontor vid Torsplan i Stockholm. Gruppen består idag av 17 fantastiska medarbetare på Bolån Sverige och 6 stycken på Bolån Norge, nu behöver vi bli fler! På Nordax finns ledare som är lyhörda och närvarande samt mån om att leda och utveckla. Vår arbetsplats präglas av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner som främjar ett gott arbetsklimat.

Om du vill veta mer
I den här processen hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan! Du är varmt välkommen att kontakta mig på ext.julia.stenberg@nordax.se om du har frågor kring tjänsten eller processen. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som skickas till oss via e-post.

Start omgående eller enligt överenskommelse

Ordinarie arbetstid: Måndag - fredag 08:30-17:00

Vi ser framemot din ansökan!

Vill du veta mer om oss? På vår hemsida kan du bland annat läsa om våra värderingar, vision och mission men även om hur vi arbetar med hållbarhet och ansvarsfull kreditgivning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nordax Bank AB
Hemsida https://www.nordaxgroup.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (7 dagar kvar)