Bolånehandläggare Team Norge

Bolånehandläggare Team Norge

Ditt uppdrag
Vårt team på Bolån Norge behöver stärkas upp med fler professionella och engagerade handläggare och vi söker därför dig som vill vara en del av våra norska kunders bolåneresa. Som Bolånehandläggare på Nordax Bank är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov. Rollen innebär bland annat:
  • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte
  • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån
  • Ansvar för administration och uppföljning av befintliga kunder
Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Du kommer även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. För att trivas i rollen tror vi att du, liksom vi, har ett stort intresse av att lära känna människor och identifiera deras behov.

Vem vi tror att du är
Vi har som krav att du har arbetat med bolån tidigare och att din erfarenhet har givit dig förståelse för hela processen. Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt är det viktigt du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift, både svenska och engelska

Meriterande kunskaper/erfarenheter:
  • Relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik, fastighetsekonomi eller fastighetsmäkleri
  • Erfarenhet från att jobba i en serviceinriktad miljö med högt kundfokus
  • Bolånelicens är ett plus
  • Kunskaper i norska språket är ett plus
Vi värdesätter dina erfarenheter och kunskaper inom området men vi lägger även stor vikt vid vem du är som person. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att arbeta i en inkluderande och föränderlig miljö där det råder högt tempo och du triggas av att arbeta mot uppsatta mål. Vi gillar att samarbeta och dela kunskap med våra kollegor. Eftersom jobbet innebär en del administration ställs krav på din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.

Vi erbjuder
Förutom ett utmanande och roligt jobb erbjuder vi en möjlighet att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa. Under 2018 lanserade vi vår bolåneprodukt i Sverige och har under 2019 även startat upp i Norge, allt från vårt centrala kontor vid Torsplan i Stockholm. Gruppen består av 17 fantastiska medarbetare på Bolån Sverige och 8 stycken på Bolån Norge. Vår arbetsplats präglas av samarbete, arbetsglädje och engagemang.

Om du vill veta mer
I den här processen samarbetar vi med Sprio och alla ansökningar och frågor om rollen hanteras av dem i första hand. Klicka HÄR för att komma till Sprios ansökningsformulär. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan!

Vill du veta mer om oss? På vår hemsida kan du bland annat läsa om våra värderingar, vision och mission men även om hur vi arbetar med hållbarhet och ansvarsfull kreditgivning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nordax Bank AB
Hemsida https://www.nordaxgroup.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)