Account Manager B2B

Account Manager B2B

Som Account Manager blir du en viktig del i Nordax Banks fortsatta tillväxtresa mot att bli norra Europas ledande specialistbank. Du kommer arbeta nära Key Account Managers och ansvara för att bygga upp din kundportfölj med relevanta partners på privatlånemarknaden. På Nordax finns många möjligheter och utrymme för utveckling, både av affärer men även personlig utveckling för dig i rollen som Account Manager.

Förutom ansvar för att skapa och bygga partnerskap förväntas du även samverka med andra interna funktioner vid exempelvis uppstart av nya samarbeten. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i teamet och rapportering sker till Head of Sales. I korthet kommer dina huvudsakliga ansvarsområden inkludera, men inte vara begränsade till:
  • Utvärdera och skapa nya partnerskap med externa säljkanaler
  • Utveckla och förvalta partnerskap och analysera KPI:er
  • Driva relationsskapande aktiviteter med partners
  • Samverka med interna funktioner
  • I samråd med partners sätta upp och driva utbildningsaktiviteter för säljkåren
Head of Sales på Nordax Bank och tillika närmsta chef för teamet heter Samer Samir, hans passion och intresse för försäljning och att skapa resultat speglas i allt han gör på Nordax Bank och han ser gärna att alla i hans team vill bidra med kunskap och erfarenhet. Mentaliteten som genomsyrar teamet är att det alltid finns något nytt att lära och utveckla - vilket är en viktig inställning när man arbetar med försäljning, tycker Samer. Nu ser Samer och resten av teamet fram emot rekryteringen en ny kollega som vill komma in och bidra till bolagets framgång genom en passion för försäljning, hög ambitionsnivå och en stor dos glädje.

Vad vi tror att du har gjort tidigare
För att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas tror vi att du har jobbat ett par år i en liknande roll och är redo att ta nästa kliv. Du har ett sinne för affärer och förmåga att arbeta både operativt och strategiskt med initiativ och aktiviteter. Rollen kommer innebära ansvar för avtalsförhandlingar och därför söker vi dig med förhandlingsvana och god förmåga att påverka personer runt omkring, med gott affärstänk och relationsbyggande i fokus.
  • Relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, försäljning eller marknadsföring samt ett par års erfarenhet i en liknade roll, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet från en liknande roll
  • Det är meriterande om du har tidigare branscherfarenhet från bank och finans eller låneförmedlare
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vem är du?
Vi söker inte bara en proffsig och kunnig kollega utan även en härlig sådan! Därför lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser i våra rekryteringar. Du är en lagspelare av rang och med det menar vi att du är lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina kollegor och arbetsuppgifter. Det händer mycket på Nordax och därför är det essentiellt att du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo och att du inte tummar på kvalitet och struktur när det är mycket att göra.

Med en passion för försäljning kommer du långt men som vi alla vet så går det inte alltid spikrakt uppåt, därför är det viktigt att du har förmåga att motivera dig själv och bibehålla effektivitet även när det känns trögt.

Vad vi erbjuder, utöver ett roligt jobb
Nordax är ett bolag med högt i tak, snabba beslutsvägar och högt tempo - vi har kul på vägen mot att bli Nordeuropas ledande specialistbank. Vi tror på människors förmågor, vikten av att utmanas och utvecklas och på framgång genom människor, därför arbetar vi ständigt med att forma starka och inkluderande ledare i organisationen. Nordax är ett svenskt mångkulturellt bolag, här får du kollegor från olika delar av världen, alla samlade under ett och samma tak vid Torsplan i Stockholm.

Läs mer om oss på www.nordax.se.

Om du vill veta mer
I den här processen hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan om du känner att det här är en roll för dig! Du är såklart varmt välkommen att kontakta Samer om du har specifika frågor om rollen, samer.samir@nordax.se eller om du har frågor om rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig till mig, Emelie Sillén, ext.emelie.sillen@nordax.se. Vi vill gärna att ansökningshandlingarna ska innehålla ett kort personligt brev och ett uppdaterat CV. I enlighet med GDPR har vi tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som skickas till oss via e-post.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vill du veta mer om oss? På vår hemsida kan du bland annat läsa om våra värderingar, vision och mission men även om hur vi arbetar med hållbarhet och ansvarsfull kreditgivning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nordax Bank AB
Hemsida https://www.nordaxgroup.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax är en ledande specialistbank i Nordeuropa som ägs av Nordic Capital Fond och Sampo. Vi är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Sedan januari 2019 är Svensk Hypotekspension (SHP) ett helägt dotterbolag till Nordax.
Läs mer om oss, https://www.nordax.se/om-nordaxVill du ta nästa steg i rollen som säljare?