AFC-Officer till Nordax Bank

AFC-Officer till Nordax Bank

Vill du arbeta med att motverka förekomst av penningtvätt, finansiering av terrorism och bedrägerier? Anti Financial Crime-teamet på Nordax söker nu dig med stort intresse och engagemang för området och som ser din framtida karriär inom bank och finans.

Rollen
I rollen som utredare ingår du i Anti- Financial Crime (AFC)-teamet som består av fem medarbetare. Du kommer att arbeta med utredningar, analyser och kontroller med syfte att motverka penningtvätt ( AML), terrorismfinansiering och bedrägerier (Fraud). Arbetsuppgifterna innebär samarbete med chefer och medarbetare inom AFC samt andra avdelningar inom banken såsom Compliance och Legal. I arbetsuppgifterna ingår även utredning och rapportering till finanspolisen vid misstanke om finansiell brottslighet.

Vem vi tror att du är
För att trivas i rollen tror vi att du har minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett starkt engagemang för området. Som person är du analytiskt lagd med förmåga att bearbeta och analysera information för att kunna identifiera misstänkta mönster. Det krävs även att du har förmåga att kunna fatta snabba beslut och agera om du upptäcker ett avvikande eller misstänkt kundbeteende. Att du är kommunikativ och kan förmedla information till olika delar i organisationen på ett tydligt och pedagogiskt sätt är viktigt.

Vad vi erbjuder
Oavsett hur bra vi trivs på jobbet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. På Nordax arbetar vi kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att våra anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut. Vi har roligt tillsammans, inte allra minst på våra gemensamma och årliga aktiviteter och festliga sammankomster.

Om du vill veta mer
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Sussi Alexander (sussi.alexander@nordax.se) eller HR Julia Stenberg (ext.julia.stenberg@nordax.se). Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill gärna att ansökningshandlingarna ska innehålla ett kort personligt brev och ett uppdaterat CV. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som skickas till oss via e-post.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Vill du veta mer om oss? På vår hemsida kan du bland annat läsa om våra värderingar, vision och mission men även om hur vi arbetar med hållbarhet och ansvarsfull kreditgivning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nordax Bank AB
Hemsida https://www.nordaxgroup.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (25 dagar kvar)