Bolånehandläggare till Nordax Bank i Stockholm

Bolånehandläggare till Nordax Bank i Stockholm

Nordax Bank i Stockholm växer och behöver utöka sitt team med Bolånehandläggare. Vill du vara med på tillväxtresan? Ansök idag!

Har du arbetat med bolån eller privatlån? Är du rådgivare på bank eller fastighetsmäklare och efterfrågar en ny utmaning? Nordax Bank har bolånekunder i både Sverige och Norge. Just nu behöver de utöka sin avdelning med Bolånehandläggare som arbetar mot den norska marknaden. Du kommer att sitta i Nordax fina lokaler i Stockholm där du har en dedikerad chef och engagerade kollegor. Vill du ha en ansvarsfull och utvecklande roll i ett bolag på frammarsch? Då är det här en roll för dig.
Ansök idag! Urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Det råder högt tryck på bolånemarknaden vilket Nordax Bank märker av och behöver därför utöka sitt team med fler Bolånehandläggare. Denna tjänst avser avdelningen Bolån Norge där du som bolånehandläggare kommer att handlägga inkommande ansökningar från den norska marknaden. Du blir välkomnad av en stöttande chef och rutinerade kollegor som kommer att introducera dig i rollen och bidra till att du får den bästa starten och utbildningen för att lyckas i rollen.

Dina arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare kommer du bland annat:
  • Hantera inkommande samtal
  • Hantera låneansökningar, fatta kreditbeslut och skriva lånelöfte
  • Sammanställa köpehandlingar, lånehandlingar samt hantera övrig administration
  • Ansvara för din egna kundbas genom att förädla och utöka denna
Värt att veta

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder i telefon för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. Det norska bolåneteamet som du kommer tillhöra består idag av 10 personer. Då den norska marknaden är på tillväxt finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka hur marknaden ska angripas och utvecklas. Över lag råder en stor uppmuntran till kreativitet i bolaget. Här välkomnas nya idéer och effektiviseringsteorier där du har en stor möjlighet att påverka. Du kommer att få en gedigen introduktion när du börjar för att på bästa sätt komma in i rollen och lära känna din nya arbetsgivare.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har erfarenhet av bolånehandläggning eller har arbetat som fastighetsmäklare. Vidare är du serviceminded och tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål. Du är en lagspelare som gillar att ha många bollar i luften och kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten.

Ta chansen att bli en del av ett härligt team som tycker det är roligt att gå till jobbet -varje dag!

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Mitzén
Telefon 0721883301
Email Mejla Malin Mitzén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/