Assisterande bolånehandläggare

Assisterande bolånehandläggare

Tror du också att det döljer sig en historia bakom varje bolåneansökan, en historia som ”gammelbankerna” inte vill lyssna på? Ser du en framtida karriär inom bank och finans och vill lära dig mer om bolåneprocessen? Trivs du med kundkontakt och att jobba mot uppsatta mål? Då är det här helt rätt tjänst för dig!

Nordax befinner sig mitt i en förändringsresa och det pågår just nu flera satsningar som medför unika möjligheter för både verksamheten och våra medarbetare att utvecklas. Vi har sett stabil tillväxt historiskt, och med nyligen lanserade produkter och en ständigt utvecklande portfölj, fortsätter vi att utmana oss själva till nästa nivå. Status quo är över.

Joina oss på vårt kontor vid Torsplan, där vi sitter 230 medarbetare som tillsammans tjänar kunder i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Danmark. Här råder en entreprenöriell anda, flexibilitet och öppenhet inför det unika.

Det här är jobbet
Vi söker nu två assisterande bolånehandläggare- en för svenska marknaden och en för norska marknanden.

Du tillhör vårt Inhouse- Sales team bestående av sju medarbetare där ni arbetar tätt tillsammans för att uppnå uppsatta mål. Målen är individuella men teamet präglas av laganda och ni arbetar som ett team och hjälper varandra att prestera på topp.

Jobbet handlar primärt om att skapa förutsättningar för fler bolåneaffärer inom den svenska och norska marknaden genom att stötta våra bolånehandläggare i första kontakten med kund. Detta är en ny roll hos oss och därmed finns utrymme att vara med och bidra till rollens vidare utformning. Ditt arbete kommer bestå av:
  • Ta emot inkommande samtal från kunder.
  • Kontakta kunder som gjort ansökan om bolån online.
  • Hantera mailinkorg, besvara och/eller guida vidare samt en del relaterad administration.
  • Kontakta kunder/leads som kommer från våra interna avdelningar.
Kundbemötandet är personligt och vi lägger stor vikt vid att hitta individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov. För att trivas i rollen tror vi att du, liksom vi, har ett stort intresse av att lära känna människor och identifiera deras behov.

Det här är du
  • I början av karriären och kanske har du nyligen slutfört en relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, fastighetsekonomi, juridik eller liknande.
  • Erfarenhet från bank- och finans eller låneförmedlare är meriterande.
  • God kommunikatör och aktiv lyssnare.
  • Talar och skriver svenska flytande.
  • I rollen som fokuserar på norska marknaden är det viktigt att man behärskar norska i tal och skrift.
Ansökan och om du vill veta merEftersom vi bearbetar ansökningar och träffar kandidater löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därmed inte med att skicka in din ansökan- ansök redan idag!

I enlighet med GDPR har vi inte möjlighet att hantera ansökningar som skickas till oss via e-post. Ansök via ansökningsknappen. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Sabri@kraftsam.se

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 150.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 200 anställda och genom vår centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm. Nordax grundades 2003 och sedan dess har vi växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Vi hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi har specialiserat oss på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton. Vi arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet; ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder och övriga intressenter.