Kökssäljare

Kökssäljare

Vi fortsätter att expandera i Stockholm och därför söker vi ännu en säljare. Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Drömjobb för rätt person, kanske är det Du?

Arbetet består av att sälja kök på befintlig stomme, Smart köksrenovering som vi kallar det, hemma hos kunder i Stockholmsområdet.

Vi gör hembesök där vi skräddarsyr en köksrenovering tillsammans med kunden. Efter 5-6 veckor kommer montören och sätter upp köket, oftast tar monteringen bara 1-2 dagar. Du som säljare har ansvaret för kundkontakten tills köket är klart. Man jobbar efter en egen planering, där aktiviteterna och hembesöken finns inbokade. Det blir nya kunder och aktiviteter varje vecka vilket ger ett varierande arbete. Kvällsarbete förekommer varje vecka och ibland även någon helg. Man jobbar som om man vore en "egenföretagare" och tar eget ansvar för att uppnå sin budget varje månad. Vi har en bra sammanhållning, även om man ofta jobbar mycket själv.

Kvalifikationer
Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Som person har du lätt för att sätta dig in i dina kunders behov med ett glatt humör och tycker om att ge service till privatpersoner i alla åldrar. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social. Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas. Är du duktig, idérik och en driven säljare har du goda möjligheter som säljare hos oss. Det anses meriterande om du har erfarenhet från kök/byggbranschen men är inget krav, i vilket fall får en gedigen utbildning av oss.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem och jobbar efter din planering för att uppnå bästa resultat. Du rapporterar till VD. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande.

Vi erbjuder Dig
Fast lön + provision, friskvårdsbidrag, sälj- och mätutbildning, säljmaterial, mobil, ipad och tjänstebil.
Mycket goda förutsättningar till bra förtjänst.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Hans Sundin på 070-309 55 86 eller Joel Persson på 0708-588 001.

Maila din ansökan och CV via Ansök Nu. Vi ser över urvalet löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Hans Sundin
Telefon 070-309 55 86
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norddesign.se/
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket har hänt sedan starten 1980 då vi fick idén att byta luckor i stället för riva ut hela köket. Vi tillverkar måttanpassade luckor från grunden för att uppnå bästa kvalité.

I dessa tider är det väldigt många som renoverar sina kök.

Vi gör smarta köksrenoveringar, vi byter kök på befintlig stomme, såsom luckor, lådor och handtag. Vi byter även bänkskivor, diskhoar, stänkpanel mm.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. I dagsläget tillverkar vi över 100kök i veckan. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder. Sedan 2009 kan vi även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassande stommar.