Köksmontör

Köksmontör

NordDesign kök AB har i 40 år levererat nya kök och köksluckor till tusentals nöjda kunder. Vi erbjuder unika och flexibla kökslösningar med högsta kvalitet till bra priser. Utöver köksinredning levererar NordDesign även inredning till tvättstugor och garderober. Företaget har sitt huvudkontor i Falkenberg och försäljning bedrivs i hela Sverige, Norge och Danmark.

Vi upplever stor efterfrågan på marknaden och kan med glädje nu rekrytera ytterligare en köksmontör i form av en egenföretagare till Stockholm/Uppland. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som köksmontör hos NordDesign Kök kommer du som egenföretagare att montera kök utifrån angivna ritningar inom Stockholm och Uppland. Som köksmontör kommer du att ha kundkontakt dagligen, både fysiska möten samt via telefon då du bokar dina egna monteringstillfällen. Du kommer att ansvara för att köken monteras på ett korrekt sätt och att monteringen blir klar i tid. Upplärning kommer att ske med hjälp av andra montörer inom företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är du en egenföretagare som har tidigare erfarenhet inom snickeribranschen. Meriterande är om du tidigare jobbat med att montera just kök. Som person är du lugn, noggrann och tekniskt lagd. Du är social, gillar kundkontakt samt är i fysiskt god form. Självständigt arbete är något du trivs med och du är duktig på att hålla deadlines. För tjänsten krävs B-körkort samt egen bil.

Vi ser över urvalet löpande och tillträde enligt överenskommelse. Sök jobbet idag genom att klicka på Ansök Nu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norddesign.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket har hänt sedan starten 1980 då vi fick idén att byta luckor i stället för riva ut hela köket. Det började med att vi plockade ner befintliga luckor och belade dem med laminatfolie för ett nytt och fräschare utseende. Idag tillverkar vi måttanpassade luckor från grunden för att uppnå bästa kvalité.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder. Sedan 2009 kan vi även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassade stommar.