Key Account Manager - Nopa Nordic

Key Account Manager - Nopa Nordic

Nopa Nordic AB erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med stark tillväxt. Du utgår från vårt nya kontor i centrala Stockholm och får en självständig och viktig roll. Stor frihet under ansvar och möjlighet att själv utveckla dina kunder genom att vara den som driver utvecklingen inom Private Label.

Din profil
Vi söker nu en relationsskapande Key Account Manager med ett brinnande affärsintresse och förmågan att bygga och stärka relationer inom DVH/Retail. Vi söker dig som är förtroendeingivande handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera. Du rapporterar direkt till Marknadsdirektör.

Vi söker dig som:
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Har entreprenöranda med intresse för att göra affärer
  • Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå.
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
  • Har minst tre års erfarenhet från liknande branscher, exempelvis FMCG - meriterande inom produktkategorin; rengöringsmedel och personhygien.
Din roll
I rollen som Key Account Manager på Nopa Nordic AB får du eget budget- och resultatansvar för dina kunder med inriktning mot produktkategorin inom rengöringsmedel såsom tvättmedel, sköljmedel, diskmedel och personhygien för att nämna några. Du får en viktig roll där arbetet innebär att utveckla våra kunder såväl nya som befintliga. Rollen är bred och du är själv delaktig i att bygga relationer, vara drivande i produkt- och affärsutveckling i syfte att utveckla kunden i att bli ännu mer framgångsrik inom Private Label. Till din hjälp har du duktiga kollegor som kan bistå dig där du är drivande och initiativtagare i nära samarbete med kunden.

Du kommer att aktivera butikskedjorna genom att identifiera centrala kontakter för att förstå och förbättra kundens upplevelse samt att utveckla utvalda kunder för att bygga relationer och skapa samarbeten som bygger på ömsesidigt värde. Är du duktig på att driva projekt och har erfarenhet av det är det meriterande.

Vi erbjuder:
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, såväl nationell som internationell
  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Frihet under ansvar.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Nopa Nordic är Nordens ledande private label-producent av tvättmedel, rengöringsprodukter och produkter för personlig hygien i Norden. Nopa Nordic var pionjärerna inom miljömärkta produkter och i dag är de experter på miljövänliga produkter och med produktion i egna fabriker i Hobro och Esbjerg i Danmark. Företaget grundades 1964 och är än i dag ett familjeägt företag. Nopa Nordic Group omsätter ca 80 m Euro (2017) och har ca 200 medarbetare anställda. Till det svenska bolaget söker vi nu en KAM med placering i Centrala Stockholm.www.nopanordic.com

www.allison.dk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (15 dagar kvar)