Key Account Manager sökes till Nopa Nordic, Stockholm

Key Account Manager sökes till Nopa Nordic, Stockholm

Kan du detaljhandeln och trivs bäst här? Är det kanske för att tempot är högt och för att den ena dagen inte är den andra helt lik? Har du erfarenhet av private label och sätter stort värde på friheten i kreativa lösningar samt ett bra affärsmanskap, då har du möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team som KAM för den svenska marknaden!

Om tjänsten

I rollen som KAM på Nopa Nordic AB får du budget och resultatansvar för egna kunder och du kommer arbeta med produkter inom kategorierna personhygien, rengöringsmedel, tvättmedel, sköljmedel och diskmedel. Du får en strategiskt viktig roll där arbetet innebär att utveckla våra kunder såväl nya som befintliga. Rollen är bred och du är själv delaktig i att bygga relationer, vara drivande i produkt- och affärsutveckling i syfte att utveckla kunden i att bli ännu mer framgångsrik inom private label. Till din hjälp har du duktiga kollegor som kan bistå dig där du är drivande och initiativtagare i nära samarbete med kunden.

Nopa Nordic AB erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med stark tillväxt. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm och får en självständig och viktig roll. Du kommer få stor frihet och möjlighet att själv utveckla dina kunder genom att vara en av två KAM som driver utvecklingen inom private label.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av rollen som KAM och en förståelse för produkter inom hemvårdsområdet som du b.la har tillförskaffat dig genom erfarenheter inom DVH eller motsvarande kanaler. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med återförsäljare samt har vana av att driva kundprojekt.

Du talar och skriver på svenska och engelska och har vana av att arbeta dagligen i Officepaketet samt till rollen tillhörande system och verktyg.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som älskar att göra affärer och har förmågan att arbeta självständigt. Du är drivande och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Din entreprenörsådra ger dina kunder en fortsatt möjlighet att erbjuda marknaden ett ännu bättre urval inom private label.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Nopa Nordic AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: key account manager, sälj, försäljning, dagligvaruhandeln
Mer info
Kontaktperson Sissel Pettersen
Telefon 08-120 50 426
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (105 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nopa Nordic är Nordens ledande private label-producent av personlig hygien, tvätt och rengöringsprodukter. Nopa Nordic var pionjärerna inom miljömärkta produkter och i dag är de experter på miljövänliga produkter och med produktion i egna fabriker i Hobro och Esbjerg i Danmark. Företaget grundades 1964 och är än i dag ett familjeägt företag. Nopa Nordic Group omsätter ca 1 miljard SEK och har ca 230 medarbetare anställda. www.allison.dk www.nopanordic.com.