Key Account Manager / KAM till Nopa Nordic AB, Stockholm

Key Account Manager / KAM till Nopa Nordic AB, Stockholm

Har du erfarenhet inom dagligvaruhandeln och trivs bäst där? Är det kanske för att tempot är högt och för att den ena dagen inte är den andra helt lik? Har du relevant erfarenhet från branschen, och sätter stort värde på friheten i kreativa lösningar samt har ett bra affärsmanskap? Då har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika team som vår nya

Key Account Manager / KAM

Stockholm

Din roll

I rollen som Key Account Manager på Nopa Nordic AB får du budget- och resultatansvar för egna kunder med stark inriktning mot produktkategorin personhygien. Du kommer även få möjlighet att arbeta med grovkem, som t.ex. rengöringsmedel, tvättmedel, sköljmedel och diskmedel för att nämna några.

Du får en strategiskt viktig roll där arbetet innebär att utveckla våra kunder, såväl nya som befintliga. Rollen är bred och du är själv delaktig i att bygga relationer, vara drivande i produkt- och affärsutveckling i syfte att utveckla kunden för att bli ännu mer framgångsrik inom Private Label. Du är drivande och initiativtagare i nära samarbete med kunden, och till din hjälp har du duktiga kollegor som kan bistå dig.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Nopa Nordics fortsatta tillväxtresa. Det som är utmärkande för dig är att du älskar att göra affärer och arbeta självständigt. Du är drivande och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Din entreprenörsådra ger dina kunder en fortsatt möjlighet att erbjuda marknaden ett ännu bättre urval inom Private Label.

Vi ser gärna att du har relevant säljerfarenhet inom Dagligvaruhandeln / DVH, gärna i rollen som Key Account Manager. Har du samtidigt erfarenhet av kemtekniska produkter är det starkt meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Nopa Nordic AB erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med stark tillväxt. Du utgår från vårt nya kontor i centrala Stockholm och får en självständig och viktig roll. Stor frihet under ansvar och möjlighet att själv utveckla dina kunder genom att vara den som driver utvecklingen inom Private Label.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720-92 09 63. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nopa Nordic är Nordens ledande private label-producent av personlig hygien, tvätt och rengöringsprodukter. Nopa Nordic var pionjärerna inom miljömärkta produkter och i dag är de experter på miljövänliga produkter och med produktion i egna fabriker i Hobro och Esbjerg i Danmark. Företaget grundades 1964 och är än i dag ett familjeägt företag. Nopa Nordic Group omsätter ca 800MSEK och har ca 200 medarbetare anställda. Till det svenska bolaget söker vi nu en KAM med placering i Centrala Stockholm. www.allison.dk www.nopanordic.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, kam, account manager, key account, fältsäljare, utesäljare, DVH,