SKADEDJURSTEKNIKER STORSTOCKHOLM - SOMMARVIKARIER OCH FAST PERSONAL

SKADEDJURSTEKNIKER STORSTOCKHOLM - SOMMARVIKARIER OCH FAST PERSONAL

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med på en häftig resa och kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag! Vi söker personer som med stor omsorg om kund vill vara med och finna marknadens bästa lösningar när det kommer till problem relaterade till skadedjur. Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Har du erfarenhet av ett serviceyrke och funderar på vad nästa steg i din karriär skulle kunna vara så finns möjligheten på Nomor att få växa som person tillsammans med en organisation som växer i rask takt och där vi hela tiden utväderar och bygger organisation för att möta våra kunders behov. Du kommer att arbeta både ensam och i grupp med kollegor och utföra saneringar mot de flesta typerna av
skadedjur. Arbetet ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Din profil

Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du talar och skriver svenska obehindrat det är även mertiterande om du har kunskaper i engelska och ytterligare något språk. Grundläggande kunskaper om Microsoft Office-paketet är också en merit.

B-körkort för manuell växel är ett krav.

Du skall helst inte vara höjdrädd eller veta att du är kraftigt allergisk mot getinger. Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället.

Vi har idag medarbetare från många yrkesgrupper, exempelvis bevakningsbransch, hotell och restaurang, butik och handel samt bygg och anläggning. Nomor arbetar alltid för att ha en mångfald i arbetsgrupperna.

Ytterligare information

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.ost@nomor.se och märker din ansökan "Skadedjurstekniker Stockholm". Söker du sommarjobb så märk ansökan med "Sommartekniker Stockholm"

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se

NOMOR SÖKER BÅDE SOMMARVIKARIER OCH TILLSVIDAREANSTÄLLDA MED TILLTRÄDE SNARAST
Mer info
Email Mejla Nomor AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nomor.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nomor AB (publ)

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är
Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionkontor och 26 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.