Rektor med fokus på utvecklingsarbete

Rektor med fokus på utvecklingsarbete

Om företaget

Noblaskolan består av 15 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång.
Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna,
Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.
Noblaskolan Järla Sjö erbjuder förskola och grundskola upp till årskurs 9.
Våra professionella och engagerade pedagoger arbetar ständigt med att utveckla undervisningen för att våra barn och elever ska kunna nå ännu längre.

Du kan läsa mer om oss https://noblaskolan.se/jarla-sjo/

Dina arbetsuppgifter

Noblaskolan Järla Sjö söker en rektor med fokus på utvecklingsarbete. Önskad start är augusti 2022.
Är du en stabil och trygg ledare som söker ett sammanhang där din erfarenhet och kreativa förmåga efterfrågas? Får du energi av att skapa strukturer och tänka nytt kring möjliga förbättringsområden? Då är det dig vi söker!
I ditt uppdrag har du ett övergripande ansvar för att leda och utveckla skolans pedagogiska verksamhet enligt Noblaskolans visioner. Som rektor på Noblaskolan Järla Sjö, leder du en förskola och F-9 skola med 70 barn och 270 elever mot full gymnasiebehörighet tillsammans med 35 engagerade medarbetare. Förväntningarna är att du som rektor arbetar strukturerat med att utveckla organisation, ekonomi och resultat samt Noblaskolans kultur.

Din profil

Vi söker en rektor med erfarenhet från grundskolan. Du är rektorsutbildad och har en pedagogisk utbildning. Det är meriterande om du även haft ledningsansvar för förskola.
Du har erfarenhet av att framgångsrikt leda personalgrupper och ledningsteam mot gemensamma mål utifrån ett engagerat och tillitsbaserat ledarskap. Vi söker dig som har en god förmåga att utveckla strukturer i organisationen och är van att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete och ekonomi. Som person får du energi av utveckling och att samtidigt skapa hållbara relationer genom ett närvarande och inlyssnande ledarskap.
Ditt engagemang och din delaktighet i skolans profil och koncept ser vi som en förutsättning. Du är väl insatt i skolans styrdokument och har en vana att hantera ekonomiskt ansvar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är trygg och stabil i rektorsrollen. En god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet samtidigt som du har en stark egen drivkraft.

Ansökan

Är det dig vi söker? Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Noblaskolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare, Björn Kullgard bjorn.kullgard@clwork.se eller Sofi Centerman sofi.centerman@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Björn Kullgard
Telefon 070 821 53 39
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolledare rekryterar och bemannar rektorer över hela Sverige. Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering