Sales Coordinator till Blique By Nobis och Hotel J

Sales Coordinator till Blique By Nobis och Hotel J

Nobis Hospitality Group grundades 1987. Den familjedrivna koncernen är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och innefattar kända varumärken som Operakällaren, Café Opera, Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Stallmästaregården och Blique by Nobis bland annat. I juni 2021 expanderade koncernen utanför Norden genom öppningen av Concepció by Nobis i Palma, Spanien.
Läs mera om våra verksamheter på www.nobis.se
Sales Coordinator till Blique By Nobis och Hotel J

Hotel J medlem i Design Hotels ligger vackert beläget vid Stockholms hamninlopp på en av Stockholms absolut mest natursköna och spektakulära platser med en betagande och milsvid utsikt över Kungliga Djurgården och Lidingö. Inspirationen från ett klassiskt sommarhus i seglarstaden Newport sitter i väggarna - en kombination av tidlös lyx och genuin hemtrevnad. Ät middag på Restaurant J eller i Trädgården. Värm dig framför brasan eller drick kaffe med havsutsikt i vår trädgård. Du kan också ta en löprunda längs vattnet eller i det närliggande naturreservatet Nyckelviken innan du svalkar dig med ett bad från vår egen brygga. Vi har 158 hotellrum och 12 konferenslokaler i 3 olika byggnader

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Vem är du?
Vi söker en flexibel och positiv säljinriktad person med ett öppet sinne. Du ser möjligheterna och vågar prova nya sätt att sälja och skapa affärer på. Du har bakgrund inom sälj, men det är allra viktigaste är din personlighet, det tekniska arbetet lär vi dig. Du är en kommunikatör av rang som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla företagsrelationer. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Om tjänsten:
Som Sales coordinator för Blique by Nobis och Hotel J i Nacka har du ett varierande arbete på två hotell. Varje enhet har idag innesäljare, där du blir en del av teamen men framför allt bryggan emellan de två enheterna. Hotellen drivs av en och samma VD och du rapporterar direkt under VD. Tjänsten är delad mellan de två hotellen, vilket betyder att du vissa dagar sitter på Hotel J, och andra dagar på Blique.

Hotell J står inför spännande förändringar och målet är att skapa fler relationer med Nacka kommun och närområdet i Nacka Strand som växer enormt. Målet är att hitta lösningar för alla affärer, Blique är endast tre år gammal och nya relationer skapas dagligen. Kundrelationer är a och o för båda hotellen, och fördelarna med att sälja två helt olika produkter är många. Nu söker vi rätt person som vill vara med och utveckla detta framåt.

Tjänsten är på100% tillsvidare.
Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anna Björklund, VD

Anna.bjorklund@bliquebynobis.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.nobis.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (22 dagar kvar)