Miss Clara söker kökschef

Miss Clara söker kökschef

Miss Clara är Nobisgruppens nya förstklassiga hotell på Sveavägen 48 i Stockholm.OM TJÄNSTEN:

Miss Clara Hotel söker kökschef till vår à la carte-restaurang. Du kommer arbeta på ett av Stockholms roligaste hotell i ett team med hög respekt och uppskattning för varandra. Jobba i ett företag-/koncern med högt i tak, där många utvecklingsmöjligheter finns både i Sverige och internationellt. Vara med att hela tiden skapa istället för att förvalta. Din personliga utveckling är viktig för oss.

Som kökschef på Miss Clara arbetar du med allt från personalansvar till att skapa nya menyer efter säsong. Det är viktigt att du är prestigelös och under drift arbetar tillsammans med ditt team. Du ansvarar även för kökets ekonomi samt det administrativa arbete som ingår i tjänsten.

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kökschef alternativt arbetar som souschef och vill ta nästa steg i karriären. Du har ett stort intresse för matlagning och håller en hög nivå kvalitetsmässigt. Du är noggrann, kommunikativ, har goda ledaregenskaper samt en positiv inställning. Vidare är du en praktiker som arbetar kostnadseffektivt och har en god förståelse för ekonomiska aspekter.

Arbetstider och anställning:

Arbetstiderna är förlagda dag som kvällstid både på helger och vardagar, med schema som anpassas efter verksamheten.

För frågor vänligen kontakta: rekrytering@missclarahotel.com

Jag ser fram emot din ansökan!

Gustavo Catenacci, VD Miss Clara Hotel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nobis.se/
Sista ansökningsdag 1 sept (74 dagar kvar)
Visa var