Blique By Nobis söker Front Desk Agent

Blique By Nobis söker Front Desk Agent

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.
Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm.
Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Nu söker vi på Nobis Hospitality Group receptionister till Blique by Nobis. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara. I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck.

Vi söker en ödmjuk, passionerad och färgstark personlighet som vill vara med i vårt receptionsteam.

Glädje, vänlighet, kunskap, värme, närvaro, intuition och personlighet - dessa är några grundvärden i den service med vilken vi möter våra gäster på Blique by Nobis. Tjänsten är en servicefokuserad tjänst i vår reception.

Tjänsten innefattar dag- och kvällsarbete, vardagar samt helger.

Bakgrund & profil: Tidigare erfarenheter eller utbildning inom service, ha arbetat i reception tidigare. Hög servicemedvetenhet och nära till glädje och skratt. Blique by Nobis Hotel ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Vi söker både heltid/deltids anställning.

Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan! /Team Blique!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.nobis.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (7 dagar kvar)