Erfaren Androidutvecklare till Nobina

Erfaren Androidutvecklare till Nobina

Nobina är Nordens ledande tjänsteföretag för resor med buss. Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter. Verksamheten består i att tillhandahålla reguljär kontraktsreglerad busstrafik till uppdragsgivare. I koncernen ingår även Samtrans som är specialicerade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har drygt 10 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 8 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015. www.nobina.se

Om tjänsten
I rollen som Android-utvecklare kommer man att ingå i ett team som främst arbetar med att vidareutveckla och underhålla våra appar samt bussarnas förarskärmar. Arbetet sker väldigt nära beställarsidan och man arbetar tillsammans med bl a produktägaren för att ta fram lösningar utifrån de behov som finns. Vi strävar efter att ha kontinuerliga driftsättningar av förändringar och ett agilt arbetssätt. I det dagliga kommer man att arbeta med analys/utredning, design av förslag, utveckling, förvaltning, felsökning, buggrättningar samt test. Man kommer även att delta i olika nyutvecklingsprojekt.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt flerårig dokumenterad erfarenhet av Android utveckling med Kotlin och är van att utveckla ett gränssnitt till en hårdvara som är byggd i Android.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor". Du är en av dem som ska göra detta möjligt! Vi söker därför dig som mogen och trygg i dig själv. Du har ett stort verksamhetsintresse, är lösningsorienterad, självgående och strukturerad samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder marknadsmässiga löner, vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se,
0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)