Kökssäljare till Marbodal, Stockholm Östermalm

Kökssäljare till Marbodal, Stockholm Östermalm

I maj slår vi upp portarna till vår nya franchisebutik på Nybrogatan i Stockholm och nu söker vi dig som vill bli vår nya köksäljare!

I butiken på Nybrogatan säljer vi kök från Marbodal. Försäljningen sker via utställningen i butiken och din roll blir att hjälpa kunderna till sitt drömkök efter alla tänkbara önskemål.

Vi söker en social medarbetare med hög servicekänsla som alltid sätter kunden i fokus och är beredd att sätta sig in i kundernas behov. Detta för att du i nästa steg ska kunna leverera ett kök som håller genomgående hög kvalitet avseende såväl praktiska lösningar som utseendemässig finess efter givna förutsättningar. Till din hjälp har du ett fantastiskt köksutbud från Marbodal samt engagerade och kunniga medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Hos oss på Marbodal jobbar du i hela kedjan; från första kundkontakten, genom det kreativa stadiet vid ritbordet till färdiglevererat kök. Du är kundens huvudsakliga kontaktperson genom hela säljprocessen och ansvarar för både kunden och affären. För att trivas med detta måste du kunna fatta egna beslut, förmå att guida kunden genom köksprocessen och slutligen driva affären framåt till ett avslut. Det ställer krav på goda administrativa egenskaper samt fokus på smart och tidseffektiv planering.

Kvalifikationer:
Du är en social och engagerad person som är trygg i rollen som säljare och gillar att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är van vid att arbeta självgående med ett stort eget ansvar och drivs starkt av att arbete mot mål. För att nå framgång i rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann i ditt arbete. Du har en god känsla för färg och form. Du behöver även ha:
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
  • B-körkort, tillgång till bil
Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning av kök och vitvaror

Om anställningen:
Anställningsform: Fast med provanställning.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Lön: Fast månadslön med provisionssystem, chans till mycket god förtjänst.
Omfattning: Heltid, helgarbete ingår varannan lördag, kvällsarbete förekommer.
Butikens öppettider, Vardagar kl.10-18, Lördag kl. 10-16.
Utbildning: Vi internutbildar vår personal i säljteknik och ritverktyg vid Marbodal-akademin efter anställning.
Mer info
Kontaktperson Mikael Eriksson
Telefon 072-146 76 11
Email Mejla Mikael Eriksson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nobia.com/sv/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Marbodal:
Marbodal, med tillverkning och kontor i Tidaholm, är marknadsledare på kök och har skapat närproducerade kök för livets tillfällen sedan 1924. Marbodal ingår i Nobiakoncernen, Europas ledande köksspecialist. Koncernen har cirka 6300 anställda i huvudsakligen åtta länder och en omsättning på cirka 13 miljarder kronor.

Marbodal på Nybrogatan är en franchisebutik till Marbodal.