Redovisningskonsult med arbetsledaransvar till Nmbers

Redovisningskonsult med arbetsledaransvar till Nmbers

Tjänstebeskrivning

Arbetar du på en redovisningsbyrå idag och vill ta klivet till en byrå i framkant när det gäller digitalisering? Ta möjligheten att söka dig till en mer varierad vardag där du har ett stort kundfokus blandat med ledarskap och redovisningsarbete.

Våra värdeord är: kompetens, tillit och engagemang vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Är du kommunikativ, professionell och är lika mån om att hålla deadlines samt en hög kundnöjdhet som vi - då kommer du passa bra in i vårt team.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Vi på Nmbers söker dig som vill arbeta som Sr Redovisningskonsult på vårt kontor i Hammarby Sjöstad. Du erbjuds en utvecklande tjänst i ett växande och ambitiöst bolag där vi alltid arbetar i team med våra kunder. Vi tror på dig och vill se dig växa hos oss, därför arbetar vi med ständig kompetensutveckling som är anpassat för just dig och dina mål. Utöver detta erbjuder vi även tjänstepension med försäkringar samt friskvårdsbidrag på 4000 kr/år.

Rollen som Sr Redovisningskonsult är bred men syftet är att du ska leda interna redovisningsassistenter i deras arbete samtidigt som du har det övergripande kundansvaret för din kundstock.

Som Sr Redovisningskonsult kommer du till exempel att:
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Till viss del lönehantering och löpande bokföring
  • Kvalitetssäkra månads- och årsbokslut
  • Leda interna redovisningsassistenter som ingår i ditt team
Krav på person

Vi söker dig som är en bra lagspelare. Du är anpassningsbar samt har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska. Du har en relevant YH- eller högskoleutbildning inom området samt några års erfarenhet av redovisning.

Det är meriterande om du har arbetat i följande system:
Fortnox, Visma lön 600, Visma bokslut och skatt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Sr Redovisningskonsult.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, möjlighet till flex
Plats: Hammarby Allé 93, Hammarby Sjöstad
Villkor: Fast lön

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nmbers är en komplett redovisningsbyrå som erbjuder helhetslösningar för små och medelstora företag. Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och effektivisering. Nmbers är det naturliga valet för företagare och entreprenörer som vill lägga fokus på sin kärnverksamhet och outsourca den löpande bokföringen och redovisningen.

Som kund hos oss kan du alltid räkna med att få snabb respons från våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi sitter i ett kontorslandskap med en kultur där alla hjälper varandra i syfte att ge den bästa servicen till våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningskonsult, Fortnox, Hammarby Sjöstad, redovisningsekonom, redovisningsbyrå, ekonomi, digitalisering, kundfokus