Projektledare inom rivning

Projektledare inom rivning

NKR Demolition Sweden AB söker en projektledare inom rivning

Arbetsuppgifter
Som Projektledare hos NKR Demolition kommer du att driva projekt och säkerställa att arbetet genomförs på ett kvalitativt och professionellt sätt mot kund. Med referens till Kalkylchefen/Ingenjör, får du ansvar för det praktiska genomförandet av uppdraget, ekonomisk styrning och kvalitetssäkring. Du leder projektet på plats och har daglig kontakt med personalen, kunder och leverantörer etc.

Profil och Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av Projekt- / Arbetsledning inom, rivnings-, bygg- och anläggningsbranschen eller av entreprenadmaskiner. Som person är du lugn, pålitlig och van vid att leda och fördela arbeten. Du är noggrann, strukturerad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och bygga relationer med olika typer av människor. Du är van vid att ta ansvar och har en god förståelse för ekonomistyrning och ekonomins påverkan på de uppdrag du utför. Du tycker det är roligt att arbeta och tar gärna i det lilla extra. Du bör trivas i en roll med mycket ansvar och ser inga hinder i att arbeta på olika orter och där resor förekommer.
Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner i ett bra arbetsklimat. Du får arbeta i en organisation med kunnig personal som sätter kvalitet, säkerhet och miljö i högsta prioritet. Inom NKR utvecklas du inom en modern entreprenörsverksamhet.

Ansökan sänds till: claus@nkr-ab.se

vill du få mer information om tjänsten kontakta Verkställande Direktör, Karsten Rasmussen, 072-7436677
Mer info
Kontaktperson Claus
Telefon 072-7436677
Email Mejla Claus
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKR Demolition Sweden AB specialiserar sig på arbetsuppdrag inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering, samt röjning av byggnader, fabriker och tomter. Vi har kontinuerligen stora projekt på gång varför vi nu söker en projektledare med arbetsområde över hela landet.