Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker

Stockholm
Vi erbjuder ett självständigt arbete, där vi jobbar mot gemensamma mål i ett stort team. Vi har ledorden,"One team with one agenda". Tjänsten ger dig stor frihet att planera ditt eget arbete. Låter detta lockande, så kan du vara vår nästa kollega. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning av nya produkter med teknik i framkant. Nilfisk har under en längre tid gått igenom stora positiva förändringar och är numera börsnoterade. Som servicetekniker kommer du ha en viktig roll i mötet med våra kunder och vara högst delaktig i vår ansträngning att vara marknadens ledande aktör! Arbetsuppgifter Vår målsättning är att alltid erbjuda branschens bästa service, därför söker vi inte bara efter de bästa teknikerna i området, vi söker dig som även vill vara Nilfisk ambassadör ut mot kund och är beredd på att göra det lilla extra för att tillgodose kundernas behov.
 • Serva, felsöka och underhålla samtliga produkter ute hos kund, både med och utan serviceavtal
 • Sälja in serviceavtal i samband med kundbesök
 • Hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
 • Identifiera kunders behov och föreslå nya produkter i samband med kundbesök
 • Samarbeta med säljorganisationen för att utveckla distriktet
Du utgår från din bostad, och med din servicebil till förfogande, täcker du in området i centrala Stockholm och området öster om stadskärnan.

Din Profil
 • Teknisk utbildning inom mekanik, fordon, el eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet av felsökning, reparationer gärna som maskin eller fordonsmekaniker
 • Driven, strukturerad och kvalitetsmedveten
 • Van att jobba självständigt och kundfokuserat
 • Kommunikativ, social och förtroendeingivande
 • Erfarenhet som fält servicetekniker är meriterande
 • God datavana, då kommunikations och servicerapporter görs elektroniskt i vårt CRM-system
 • Körkort B
KontaktFör frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

AnsökanUrval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk:Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.
Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.
Sökord: mekanik, fordonsteknik, fordonsmekaniker, service, service, el, felsökning, reparation, servicetekniker, städmaskiner, rengöringsmaskiner
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.