Slutkundssäljare till Nilfisk, placeringsort Stockholm

Slutkundssäljare till Nilfisk, placeringsort Stockholm

Nilfisk växer, och vi vill växa ännu snabbare. Nu söker vi därför en Slutkundssäljare till Stockholm som kan bidra till denna acceleration.

Tycker du att försäljning, kundrelationer och tekniska produkter är bland det bästa som finns? Brinner du för att utveckla långsiktiga kundaffärer och utveckla hur ett företag arbetar? Har du tidigare erfarenhet av egen försäljning till slutkund? Då har vi rollen för dig!Rollen

Ditt huvudsakliga fokus blir att utveckla försäljningen, skapa långvariga affärsrelationer med slutkunder i syfte att stärka Nilfisks varumärke och produktkännedom. Du bearbetar själv egna utvalda slutkunder men arbetar också nära våra återförsäljares säljorganisationer i slutkundsbearbetningen.

Rollens placering i organisationen

Som Slutkundssäljare blir du en del av vårt nationella försäljningsteam.

Teamet består idag av ca. 20 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar.

Du kommer att bearbeta en bred kundmassa och ta ett helhetsgrepp om vår slutkundsbearbetning i Stockholmsområdet. Denna roll har också en tät dialog med lokal KAM och lokal Distriktschef med syfte att utveckla våra affärer inom den utvalda kundmassan. I rollen har du en mycket viktig del i vår fortsatta framgång i Stockholmsområdet, och du kommer aktivt få påverka bolagets utveckling framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Att driva slutkundsbearbetning i samarbete med återförsäljare och öka vår gemensamma affär
 • Säkerställa Nilfisk produktkunskap och produktkännedom hos slutkund
 • Genomförande av aktiva produktdemonstrationer och utbildningar hos slutkund av vårt produktprogram inklusive vår satsning på autonoma städlösningar
 • Genomföra produktutbildningar och informations träffar med både lokala och centrala återförsäljares säljorganisationer
 • Presentera nyheter och produktuppdateringar
 • Tät dialog med lokalt team och nationell KAM organisation kring hur vi utvecklar vår försäljning hos slutkund
Vi erbjuder
Som anställd hos oss på Nilfisk du ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på, och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt och internationellt. Det är du, och dina kollegor i det nationella försäljningsteamet, som kontinuerligt sätter formen för hur vi som bolag ska arbeta för att öka vår närvaro hos våra återförsäljare och slutkunder. Utöver detta så erbjuder vi dig självklart:
 • Tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning
 • En god arbetsplats med kollektivavtal
 • Fast lön, samt bonus
 • Tjänstebil
Din profil och erfarenhet
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete med försäljning, gärna med egen aktiv slutkundsbearbetning. Vi ser även att du har erfarenhet av tekniska produkter från våra egna produktområden, eller från elverktyg. En viktig framgångsfaktor i rollen är hög närvaro hos kund vilket ställer krav till god planeringsförmåga, stor egen initiativförmåga och bygga starka relationer. Du motiveras av att skapa långsiktiga affärer och att som en del i vårt team bidra till att utveckla hur vi säljer.

Vi tror även att du:
 • Har en god kunskapsbas gällande bearbetning av kunder
 • Har en god struktur i ditt sätt att planera, utföra och dokumentera, vilket kommer att bidra till en god balans i arbetet
 • Trivs med att arbeta fritt, och att ansvara för egen planering och resultat. Du ser även möjligheter med att ibland arbeta i team med en kund, eller att skapa en ny säljstrategi
 • Har vana av att arbeta i affärssystemet Salesforce eller liknande CRM system
 • Kommunicerar obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift
 • Bor i Stockholmsområdet
Körkort för personbil är ett krav utifrån rollens arbetsuppgifter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2020-10-27. Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst". Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post på grund av GDPR. Rekryteringen kommer att drivas av HR-ansvarig samt chefer inom den svenska försäljningsorganisationen. Intervjuer är planerade att genomföras i Stockholm den 3.e november.

Om Nilfisk och CSR
Nilfisk grundades år 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen. I över 100 år har företaget framgångsrikt anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Därtill har vi en stor satsning på autonoma städlösningar som kommer bli ett viktigt komplement till hur städning genomförs i framtiden.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder, bland annat i Sverige. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Vårt globala arbete med corporate social responsability (CSR) finns att läsa på nedan länk:

https://www.nilfisk.com/en/nilfisk-group/csr/Pages/Corporate-Social-Responsibility.aspx

I Nilfisk AB är en säker fysisk- och psykosocial arbetsmiljö är av högsta prioritet. Vi följer svensk lagstiftning, och har en egen HR-funktion som komplement till den HR-funktion som finns i Nilfisk Group. I företaget har vi även en kultur- och medarbetarförening för att ytterligare förstärka medarbetares trivsel.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)