Rekryterare/Konsultförmedlare inom IT till Nikita

Rekryterare/Konsultförmedlare inom IT till Nikita

Dina arbetsuppgifter

Nikita har funnits sedan 2008 och har ambitionen att vara Sveriges bästa konsultförmedlare. Kvalitet för Nikita är viljan att förstå sina samarbetspartners och kunder och leverera med precision. I din roll som Rekryterare/Konsultansvarig bygger du upp ditt kontaktnät av konsulter inom IT och arbetar för att hitta rätt profil för de uppdrag du arbetar med. Du arbetar främst med seniora tjänster inom IT och du arbetar tätt tillsammans med säljarna på företaget.

Nikita erbjuder:
  • Ett bolag med starkt affärs och kundfokus
  • Ett företag som tar hand om våra medarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet
  • Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen
  • Frihet under ansvar
  • Ett bolag där vi prioriterar nöjda medarbetare och bra affärer
  • Trevliga lokaler i centrala Stockholm, Vasastan
Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Rekryterare i minst 1 år. Det är meriterande om du har arbetat som Rekryterare inom IT. Som person har du ett starkt driv och ett starkt affärssinne. Du tycker om att driva hela rekryteringsprocessen som bland annat inkluderar search, intervjuer, urval och matchande i en utmanande miljö. Du arbetar fokuserat för att uppnå resultat och trivs med att ha eget ansvar för att strukturera ditt arbete, samt att du självständigt driver dina processer framåt. Vi ser även att du är en social lagspelare som tycker om att ta nya kontakter och är duktig på att förvalta dessa.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökort: Rekryterare, IT Rekryterare, Konsultansvarig, Konsulmäklare, Leveransansvarig, IT Rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nikita förmedlar specialistkonsulter inom IT och Management. Sedan starten 2008 har Nikita växt i stadigt tempo. Nikita har alltid stått för kvalité och det är något vi tänker fortsätta med. Vi sitter idag i en modern lokal i Birkastan, Stockholm.