KEY ACCOUNT MANAGER

KEY ACCOUNT MANAGER

Frank Dandy grundades 2003, är ett svenskt klädmärke med huvudfokus på grafiskt designade bad och underkläder för män och kvinnor. Bolaget har ca 200 återförsäljarställen i Skandinavien, med Sverige som huvudmarknad, samt egen e-handel. Bolaget kommer under 2019 öppna upp för försäljning på den amerikanska marknaden samt se över expansion på den europeiska marknaden.

Frank Dandy söker nu en Key Account Manager med starkt resultatdriv och med en självklar, prestigelös "doer-mentalitet". Tjänsten är baserad på huvudkontoret i centrala Stockholm och rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
I rollen som Key Account Manager på Frank Dandy har du helhetsansvaret för företagets befintliga kunder och ansvarar för samtliga kollektionsinförsäljningar. Du kommer också arbeta med potentiella nya kunder i den här rollen och vi söker därför en person med förmåga att vara nytänkande och bidra med nya idéer i affärutvecklingssyfte. Frank Dandy har även lanserat en lyckad Damkollektion där du kommer få möjlighet att bryta ny mark och etablera helt nya försäljningspunkter.

Du ansvarar även för att:
  • Agera varumärkesambassadör gentemot bolagets återförsäljare.
  • Säkerställa en god affärsrelation med bolagets kunder med omsättnings- och resultatansvar på kort och lång sikt.
  • Prospektering, bearbetning och införsäljning till nya återförsäljare, online och offline.
  • Budgetering, planering och genomförande av kollektionsinförsäljningar.
För att lyckas i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknad/försäljning.
  • 3-5 års dokumenterad erfarenhet från liknande branschuppdrag alt. från bolag inom konsumentbranschen.
  • Erfarenhet av Key Account Management av e-tailers är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i office-paketet
  • B-Körkort
  • Flytande i engelska och svenska
För den här rollen söker vi dig som har stor vana av att arbeta resultatinriktat och bygga långsiktiga relationer. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt, skapa en struktur och arbeta analytiskt. Personlighetsmässigt är du en prestigelös, lagspelare med hög integritet.

Din ansökan
Vill du vara med på en spännande resa? Frank Dandy erbjuder en entreprenöriell företagskultur och arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas på ett företag som är på en tillväxtresa.
I denna rekrytering samarbetar Frank Dandy med Nigel Wright och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Har du några frågor om rekryteringen var vänlig inkludera dem i din ansökan. Vänligen notera att ansökningar kommer att behandlas löpande.

Sökord: Key Account Manager, Sales, Retail, Fashion & Apparel, Frank Dandy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nigelwright.com
Sista ansökningsdag 8 jan (57 dagar kvar)