Teknisk innesäljare av Googles produkter

Teknisk innesäljare av Googles produkter

Vi på Online Partner AB vill nu förstärka vårt säljteam med ytterligare en säljare vars fokus kommer att vara ansvar för våra mindre kunder, främst inom kund segmentet skolor samt administrativt stöd till övriga säljare. Rollen innebär att aktivt underhålla och öka försäljningen till våra mindre kunder och sälja in företagets IT-lösningar.

I denna säljroll kommer du att ta över och utveckla din egen kundportfölj, men också stötta övriga säljare med administrativa uppgifter och research. Som säljare ansvarar du för att genomföra hela försäljningsprocessen, från behovsanalys, offertarbete och driva säljprocessen framåt för att avslutningsvis förhandla och signera avtal med kunden. Till din hjälp har du en stöttande och närvarande säljchef och ett team som gillar att arbeta tillsammans.

Vem är du
Vi letar efter en säljare med stort driv och engagemang. Du är noggrann, snabb och är en person som tycker om att hjälpa både kunder och kollegor. Du tycker om att samarbeta med din kollegor och har en positiv energi. Du planerar ditt eget säljarbete inom givna ramar och du brinner för att nå dina mål och att se tydliga resultat av ditt arbete. Som person trivs du med att arbeta i en platt organisation med sann entreprenörsanda där utrymmet för egna initiativ och arbetssätt är stort. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då tjänsten även innefattar en hel del dokumentation. Kunskaper om Google Workspace och andra Google-produkter är meriterande.

Vi erbjuder
Online Partner AB erbjuder en öppen och familjär arbetsplats med ett sammansvetsat team. Vi värderar engagemang högt och tror på frihet under ansvar. Hos oss får du en gedigen produktutbildning och alla förutsättningar för att lyckas. Vi har vårt fina kontor i Liljeholmen, där vi sitter i stora nyrenoverade lokaler med utsikt över vattnet. Online Partner AB är Sveriges ledande specialister på Google Workspace, och hjälper företag, organisationer, skolor och myndigheter att flytta till, eller nyttja, Google Workspace i sin verksamhet så optimalt som möjligt. Vi hjälper till med projektledning, teknik, förändringsprocesser, utbildning och support.

Online Partner har valt att samarbeta med rekryterings- och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Online Partner AB startades 2008 och är idag både kunskapsledande och marknadsledande. Inte ens Google kan matcha oss när det gäller att effektivisera verksamheter och arbetsprocesser med hjälp av Google Workspace. Våra kunder finns inom små och stora företag, myndigheter, kommuner och skolor över hela Sverige. Vi har fler än 1000 kunder som gått över till ett modernt och säkert arbetssätt med stora förbättringar i effektivitet, samarbete och kommunikation som resultat. Vi är Google Cloud Partner, Google Chrome Premier Partner, Google Education Premier Partner, Google Cloud Platform Partner och även återförsäljare avseende Chromebox for meetings tjänster.