Senior Paid Media Strategist till Raw Digital

Senior Paid Media Strategist till Raw Digital

Vi letar nu efter en till kollega till vårt Paid-team i centrala Stockholm. Vi brinner för digital marknadsföring och söker dig som delar samma passion. Är du dessutom hängiven, prestigelös och gillar att jobba i team? Då är du kanske rätt person för oss!

Om Rollen:
Rollen som Senior Paid Media Strategist innebär att du bland annat ansvarar för att utveckla din kundportfölj inom Paid search, display och Sociala medier. I det operativa arbetet kommer du både ta fram strategier, utföra dem och ha direktkontakt med kund. I ditt arbete är du självgående och mån om att hänga med i nya uppdateringar och utvecklingen i branschen. Du vill ta ett stort eget ansvar samtidigt som du är en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.

Om dig:
Vi ser att du har minst två års erfarenhet inom Paid Search och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet av att jobba med paid social eller annan digital marknadsföring är det ett extra plus.

Har minst två års erfarenhet av arbete med Paid search från kundsida eller byrå.
Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område är meriterande.
Gärna erfarenhet från plattformar som bl.a. Google Ads, Google 360, Facebook, Instagram och LinkedIn.
Erfarenhet av att hålla inspirerande och peppande presentationer för kunder.
Har ett genuint intresse för digital marknadsföring och kan se helheten.
Har en stor initiativförmåga och är nyfiken på att testa och lära dig nya saker.
Har goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Är serviceinriktad och sätter kunden i fokus.
Är analytiskt lagd och gillar problemlösning.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att vara med och påverka i ett växande företag.
Att utveckla dina kunskaper inom paid media och digital marknadsföring till en helt ny nivå tillsammans med fantastiskt duktiga kollegor.

Tjänstepension och sjukförsäkring.
Möjlighet att anpassa din "work life balance" med flexibla arbetstider och att jobba hemma.
Friskvårdsbidrag och tid för att träna.
Härlig gemenskap och trevliga kollegor i en inspirerande arbetsmiljö.
Frukost och mellanmål varje dag på ett av Stockholms mest centrala kontor.
Fredagshäng med AW, playstation mm.
MacBook, iPhone, skärmar, rollermouse och annan utrustning du behöver för en bra och ergonomisk arbetsplats.

Delar du vår passion för digital marknadsföring och vill vara med och ta nästa steg tillsammans med oss?

Välkommen med din ansökan, vi behöver dig!

Ansökan
Raw Digital har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom via Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Om Raw Digital
Raw Digital är en liten familjär digital byrå som värdesätter nära relationer med våra kunder och drivs av framgångarna vi skapar tillsammans. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande bransch och jobba med många olika välkända varumärken.

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.