Fältsäljare till Digital Visual Solutions

Fältsäljare till Digital Visual Solutions

Vi söker nu engagerade säljare som vill bli en del i ett växande team. I rollen som fältsäljare är du tillsammans med dina kollegor ute och träffar ny framtida kunder. Dina huvuduppgifter blir att arbeta med uppsökande försäljning genom canvasbesök. Du genomför och planerar aktiviteter som ska generera i lönsamma affärer för såväl kunden som för företaget, på kort och lång sikt.

Vem är du
Du älskar möten med nya människor och går igång på att se affärer gå i lås - alltid med ett gemensamt mål och lönsamhet i sikte. Du vet vilka frågor du ska ställa, du kan föra resonemang och se ett behov, vilket innebär att kunden känner sig trygg med dig.
Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och sätter kunden i första rummet. Du är den där säljaren som kunden ser fram emot att träffa - du tillför värde!

Vi erbjuder
Här erbjuds en säljroll där du har möjlighet att få vara del av en tillväxtresa! Vi ger dig möjlighet att utvecklas, att växa, ta nästa steg i karriären. Du har stor möjlighet att påverka din lön. Vi hoppas att du vill vara med att bidra till arbetsglädje - finansiell framgång och att ha roligt på jobbet går hand i hand. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Börja det nya året med att anta en utmaning! Varmt välkommen med din ansökan!

Digital Visual Solutions har valt att använda sig av rekryterings och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering.

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Digital signage -Framgångsrik kommunikation! Vi är specialiserade inom digital signage. De system vi säljer är kundanpassade för varje specifikt projekt. Vår målsättning är att skapa ett fungerande system som skall vara lönsamt för våra kunder. Vi hjälper er att effektivisera er visuella kommunikation gentemot er målgrupp. Vi levererar en lösning - Complete Digital Signage Solutions!
Läs gärna mer på http://www.dvsolutions.se/index.html -