Digital strateg till SEO-teamet hos Raw Digital

Digital strateg till SEO-teamet hos Raw Digital

Raw Digital växer och letar nu efter en Digital strateg till vårt SEO-team. Vi brinner för digital marknadsföring och söker dig som delar samma passion. Är du dessutom hängiven, prestigelös och gillar att jobba i team? Då är du kanske rätt person för oss - läs vidare!

Vi är en liten, familjär digital byrå som värdesätter nära relationer med våra kunder och drivs av framgångarna vi skapar tillsammans. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande bransch och jobba med många olika välkända varumärken.

Om rollen
Rollen som Digital strateg i SEO-teamet innebär att du ansvarar för att ta fram sökstrategier och effektiva digitala lösningar till våra kunder. I det operativa arbetet ingår både planering, projektledning och genomförande av de strategier du utformat tillsammans med kunden. Det är en självständig roll som kräver att du både kan ta stort eget ansvar och tycker om att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.

Vi söker dig som:
  • Har några års arbetserfarenhet inom SEO & digital marknadsföring
  • Är driven, initiativrik och nyfiken på att testa nya saker
  • Är serviceinriktad, kommunikativ och sätter kunden i fokus
  • Är en duktig skribent och har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Är lösningsorienterad och har ett analytiskt mindset
Vi tror också att du har förståelse för enklare programmeringsspråk som HTML och CSS och är van vid att arbeta i olika CMS-miljöer. Troligtvis har du också arbetat med SEO-verktyg som t.ex. SEMrush eller liknande. Är du kunnig i Google Analytics och Tag Manager är det meriterande.

Vi kan erbjuda:
  • En fin gemenskap med trevliga och smarta kollegor
  • Chansen att arbeta med några av Sveriges största varumärken
  • Goda utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling vid behov
  • Fina förmåner t.ex. tjänstepension, sjukförsäkring, friskvårdsbidrag mm.
Vi har många spännande kunduppdrag på väg in och långtgående planer på att expandera ytterligare. Välkommen med din ansökan, vi behöver dig! I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbolaget Nextu. För frågor om tjänsten, kontakta Malin Lindell på malin.lindell@nextu.se.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi sitter vanligtvis på Stureplan i Stockholm, men arbetar för närvarande hemifrån. Läs gärna mer om oss på vår webbsida www.rawdigital.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.