Säljare mot Dagligvaru- och Servicehandel Stockholm

Säljare mot Dagligvaru- och Servicehandel Stockholm

Vi söker dig som är egen konsult eller dig som söker ett sälj jobb mot dagligvaruhandeln och servicehandeln. Vi erbjuder dig som vill ha ett extra jobb där du kan arbeta efter behov med våra olika uppdrag från våra uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att:

— Genomföra sälj och skyltningsbesök.

— Arbeta med lanseringar av olika produkter från välkända leverantörer.

— Rapportera och analysera resultat.

Personliga Egenskaper – högt prioriterade:
Erfarenhet från säljarbete mot Dagligvaru- och Servicehandel är mycket meriterande.
Av dig förväntar vi oss en stark förmåga att bygga och utveckla affärsmässiga relationer med våra kunders kunder (butiker ICA, Coop, Axfood, Fri handel etc.)

Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete. För att passa i jobbet krävs att du har en stark egen drivkraft är målinriktad, kreativ och handlingskraftig med ett positivt förhållningssätt.

Erfarenheter:
Vi ser att dina erfarenheter är eller har delar av ha arbetat som resande säljare eller med merchandising / skyltningar.

Distriktet:

Projekten kommer att genomföras i Stockholm med omnejd.

Övrigt
Du kommer att jobba med olika säljprojekt på deltid, under tidsperioder som innebär att du själv kan anpassa dina dagar du arbetar för att kunna kombinera med eventuellt andra uppdrag. B-körkort är ett måste. Nextstore kan tillhandahålla bil alternativt så använder du egen bil mot km ersättning.

Arbetet går utmärkt att kombinera med eventuella studier eller andra säljuppdrag.

Kontaktpersoner:
Vid frågor är du välkommen att kontakta Rickard Molin, 070-89 20 400 alternativt Johan Lindström 070–3144832.

Ansökan:
Maila ansökan samt CV till info@nextstore.se märk ansökan Stockholm. Vi rekryterar löpande för denna tjänst så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 070-89 20 400
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextstore.se
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NextStore Group AB är ett ungt, flexibelt och dynamiskt företag som består av medarbetare med stor erfarenhet och hög kompetens inom försäljning. Vi står med fötterna på jorden, är ödmjuka och vet att framgång kommer genom bra struktur, god planering och hårt arbete.

NextStore Group grundades 2010 och det drivs i dag av tre aktiva delägare med varierande bakgrund, men det som förenar oss är den breda erfarenheten inom försäljning. Vi har genom åren arbetat med både stora multinationella bolag och mindre aktörer som verkar på en lokal marknad.


NextStore's samarbetarbetspartners är Chiquita, MEDA a Mylan
Company, Skånemejerier, ATG, Foodmarks, Greatdays och Viasat bland flera! Välkommen att läsa mer om Nextstore på vår hemsida www.nextstore.se