Säljare Nextstore

Säljare Nextstore

Säljare Nextstore – Stockholm Norr

Nextstore Group AB bygger vidare på vårat säljteam för uppdragsgivare mot Dagligvaru- och Servicehandeln nationellt. Nu utökar vi i Stockholm med ytterligare ett distrikt. Placeringsort är Stockholm norrot för bearbetning av distriktet.

Du kommer att hantera våra uppdragsgivarens produkter. Några av uppdragsgivarna är BIC Nordic AB, NIGAB, Hugo & Celine, Mörsjö Deli mfl.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att:
  • Sälja in såväl kampanjer som produkter på butiker.
  • Säkerställa platser för produkterna i butik.
  • Upprätta och utveckla kundrelationer på just ditt distrikt.

Personliga Egenskaper – högt prioriterade:
  • Starkt driv och högt engagemang samt att tycka att det är roligt att sälja.
  • Du gillar att tävla mot uppsatta mål är ambitiös, effektiv och strukturerad.
  • God planeringsförmåga och en inställning att få saker gjorda.

Vi förväntar oss även en stark förmåga att bygga och utveckla affärsmässiga relationer med våra kunders kunder (på butiker såsom ICA, Coop, Willys, Hemköp, CityGross, OKQ8, Direkten, Frendo mfl..)

Erfarenheter:
  • Erfarenhet från säljarbete är att föredra, och är säljarbetet mot Dagligvaru- och Servicehandel så är det extra meriterande.
  • Försäljning och serviceyrken är erfarenheter vi gärna ser. Har du dessutom jobbat på egen hand med planering och utförande av säljarbete på ett distrikt så är det en erfarenhet som är önskvärd men ej ett krav.
  • Du ska ha minst gymnasiekompetens.

Distriktet:
Distriktet är Stockholm norrort upp mot Uppsala.

Övrigt
Lönen är till största del provisionsbaserad. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Tjänsten ger också möjlighet till tjänstebil. Du blir en av ca. 10 medarbetare inom detta projekt som leds och styrs av en försäljningschef.

Kontaktpersoner:
Vid frågor är du välkommen att kontakta Rickard Molin, 070–8920400 alternativt Tomas Sjögren 073–0277024.

Ansökan:
Maila ansökan samt CV till info@nextstore.se märk ansökan Stockholm Norr. Vi rekryterar löpande för denna tjänst så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 0708920400
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextstore.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NextStore Group AB är ett ungt, flexibelt och dynamiskt företag som består av medarbetare med stor erfarenhet och hög kompetens inom försäljning. Vi står med fötterna på jorden, är ödmjuka och vet att framgång kommer genom bra struktur, god planering och hårt arbete.

NextStore Group grundades 2010 och det drivs i dag av tre aktiva delägare med varierande bakgrund, men det som förenar oss är den breda erfarenheten inom försäljning. Vi har genom åren arbetat med både stora multinationella bolag och mindre aktörer som verkar på en lokal marknad.

Nextstore Group AB´s samarbetspartners är BIC, Mylan, Skånemejerier, Burger Söhne Sweden AB, , Hugo & Celine, Mörsjö Deli, Superset Proteinbars, NIGAB, Scandinavian Green Trade bland flera. Välkommen att läsa mer om Nextstore på vår hemsida www.nextstore.se