Medicintekniker inom röntgen - Next2Vet

Medicintekniker inom röntgen - Next2Vet

Emploid AB hjälper nu Next2Vet att hitta sina nästa röntgentekniker. Tjänsten innebär stor variation med både resor, praktiskt arbete, teknisk support och kontorsarbete. Är du en person med servicekänsla som trivs med att träffa både människor och stundtals även djur i ditt vardagliga arbete? Då är kanske du Next2Vet's blivande röntgentekniker!

Om tjänsten

Som röntgentekniker kommer du att ha tillgång till en fullt utrustad tjänstebil och tillgång till alla verktyg som du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Du kommer arbeta främst med röntgenutrustning vilket innefattar service, installationer, reparationer och underhåll och arbetet kräver därmed att du har kunskaper inom el. Röntgenutrustningen är en vital del av veterinärers vardag och ditt arbete kommer vara essentiellt för att deras arbetsdagar ska fungera, och för att personalen ska kunna ge både djur och djurägare en så bra upplevelse som möjligt. Utöver dina mekaniska arbetsmoment kommer du även supportera användarna via fjärranslutning och telefon. Arbetet är uppdelat där du uppskattningsvis arbetar var tredje hemifrån, var tredje vecka i ditt närområde och var tredje vecka ute på fältet där övernattning med hotellnätter kan förekomma.

Om dig

Som person får du möjlighet att arbeta ute hos kund på ett serviceorienterat sätt samt att detaljstyra din egen vardag. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Next2Vet har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

För att vara aktuell för denna tjänst har du:
  • Erfarenhet av mekanisk service, reparation och felsökning ute hos kund
  • Erfarenhet av medicinteknik, specifikt röntgenutrustning är väldigt meriterande
  • God datorvana
  • El-behörighet klass: B (begränsad)
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Hemmet som utgångpunkt.

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tekniker, medicinteknik, röntgen, röntgentekniker, servicetekniker, fälttekniker, mekanik, felsökning, installation, service, reparation, rekrytering, tillsvidare, Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Göteborg, Malmö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next2Vet är ett snabbväxande och spännande företag som vill vara veterinärens bästa vän genom att leverera förbrukningsvaror och modern medicinteknisk utrustning till framtidens djursjukvård. Next2Vet arbetar med personlig kontakt med sina kunder och de finns där för dem när det verkligen gäller! Företaget har kunder runt om i hela landet och har en låg personalomsättning med väldigt nöjda medarbetare.

Läs mer om företaget på: www.next2vet.se