Rekryterare / Konsultchef till Next u

Rekryterare / Konsultchef till Next u

Vi söker en rekryterare / konsultchef till oss!

Next u är ett bolag som tror att framtiden inom rekrytering och bemanning ligger i det digitala och är fritt från pappers-CVn. Vi har sen start arbetat med videopresentationer av både arbetsplatser och kandidater och vi har byggt Nordens första mobila rekryteringssystem. Vi har nischat in vår metodik och idag är vi ensamma att jobba fullt ut videobaserat och mobilt. Det händer mycket hos oss och vi står inför ett spännande år. Vi söker därför en till kollega till rekryteringsteamet som vill vara med att utveckla vår verksamhet!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med rekrytering och/eller bemanning tidigare. Vidare eftersöker vi en varm, prestigelös kollega som gärna kommer med idéer, tankar och förslag över hur vi kan förbättra oss, eftersom utveckling kräver nya tankar och i en traditionell bransch behövs det lite extra.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb, med trevliga kollegor och många tankar om hur man kan förändra rekryterings- och bemanningsbranschen. I den här rollen får du eget ansvar och en stor möjlighet att påverka din egen vardag. Vi är definitivt prestigelösa och vi är alla väldigt tävlingsinriktade. Vårt uppdrag är att hjälpa duktiga människor ut i arbetslivet och för att göra det krävs det stort engagemang och passion.
Vi sitter i lokaler centralt på Odenplan.

Om du känner att du vill vara med och påverka och utveckla både dig själv, dina kollegor och Next u, då ska du skicka in din ansökan ASAP för då vill vi träffa dig!

Sök redan idag då intervjuer sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Ingela Haglund
Telefon 0707703121
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. Läs mer på www.nextu.se