Regionchef till PDL Group

Regionchef till PDL Group

Ditt uppdrag,
PDL Group är inne i en intensiv expansions- och utvecklingsfas och vi söker nu en regionchef som vill vidareutveckla och driva verksamheten framåt. I ditt arbete säkerställer du att samtliga hallar drivs i enlighet med PDL Groups koncept och riktlinjer. Du arbetar aktivt med att utveckla idéer och koncept som syftar till att öka lönsamheten i PDL hallarna samt skapa kännedom om padel som sport.

Tjänsten innebär personalansvar över ett tiotal hallchefer där fokus ligger i att ge varje hallchef stöttning, coachning och förutsättningar för att driva hallen så framgångsrikt som möjligt. Då verksamheten expanderar och fler hallar etableras kommer personalansvaret på sikt att utökas.
Vid uppstart av en ny hall ansvarar du såväl för hallens utformning, rekrytering av medarbetare, introduktion av ny personal samt implementering av mål och värdegrund.

Som regionchef har du fullt ansvar för hallarnas ekonomiska utveckling och lönsamhet. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Resor till de olika hallarna inom Sverige förekommer i tjänsten.

Din profil,
Som regionchef har du:
  • Erfarenhet av liknande roll inom annan bransch (tex. Sport, hälsa, hotell/restaurang).
  • Flerårig erfarenhet av att leda och utveckla personal med framgångsrika resultat.
  • God förståelse och förmågan att analysera ekonomiska utfall och annan måluppfyllelse.
  • Tidigare varit med och byggt upp, och utvecklat verksamhet/affärsområde i ett bolag.
Som person är du handlingskraftig med ett starkt eget driv. Du har förmågan att leda i förändring och möjlighet att peka ut riktning och att skapa förutsättningar att ta sig dit. Du är initiativtagande och lösningsfokuserad och kan prioritera och anpassa din arbetsdag efter vad som dyker upp. Du trivs med att agera så väl strategiskt som operativt och motiveras av att leda och coacha ditt team till framgång. Vidare vill du vara del i ett dynamiskt arbetsklimat och ett sammanhang som präglas av ett stort sportintresse.

Vi erbjuder,
En självständig roll i ett expansivt bolag där du får det övergripande ansvaret att driva och leda arbetet för vår hallverksamhet. Ett stort förtroende för att utveckla padeln framåt på den svenska marknaden, samt skapa nya affärsområden och nya intäktsmöjligheter. En händelserik tillvaro med många kontaktytor, stort ansvar och en miljö där nya idéer värdesätts. Ett arbetsklimat som präglas av engagemang, affärsdriv och framåtanda, med fokus på lösningar.

Om PDL Group
PDL group grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel. Med målsättningen att ta sporten till nya höjder, arbetar ett sammansvetsat team dagligen för att erbjuda attraktiva helhetslösningar till dig som kund. Som en av världens mest expansiva sporter är padel en fantastisk produkt med stor utvecklingspotential, men också vår passion. Tillsammans med oss kan du köpa och bygga dina egna padelbanor och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad - inklusive full service och garanti. Vår kärnverksamhet sträcker sig också till att distribuera, etablera och driva Padel anläggningar över hela Skandinavien, så att ännu fler där ute får möjlighet att utöva denna härliga sport!

Frågor och svar
I denna rekrytering samarbetar PDL Group med Next u. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, Rekryterare, Frida Bjerkman på 070-770 09 160 eller frida.bjerkman@nextu.se . Kandidater kommer att intervjuas löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.