Podcastproducent till PodMe – Sveriges ledande premiumplattform för podcasts

Podcastproducent till PodMe – Sveriges ledande premiumplattform för podcasts

PodMe är inne i en intensiv tillväxtfas och vi söker nu dig som vill bidra till utvecklingen att ta podcast till en ny nivå. Är du vår nya Podcastproducent?

Ditt uppdrag,
I rollen som Podcastproducent driver du projekt och skapar innehåll av högsta kvalité. Du har en god förståelse för ljudmediet och hur en kvalitativ slutprodukt skapas från ax till limpa. Som Podcastproducent är du inte främmande för röstregi, manusarbete, skriva briefer etc. Du ingår i ett litet och rörligt team där det ständigt gäller att vara framåtlutad. PodMe befinner sig i dagsläget i en kraftig tillväxtfas med Schibsted tillväxtmedier i ryggen vilket innebär en spännande tid med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av bolaget och tjänsten i sig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • Producera, klippa, bearbeta och förädla befintliga och nya podcasts.
  • Skriva briefer, texter, podcastbeskrivningar etc.
  • Ansvara för egna budgetar.
  • Leda etablering av podcaststudio.
  • Leverera på uppsatta mål, analysera och utvärdera resultat.
Din profil,
Som Podcastproducent har du:
  • Relevant utbildning inom medieproduktion.
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom podcastproduktion.
  • Goda kunskaper inom klippning av Podcasts.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vem du är,
Du älskar podcasts! Du är helt orädd för att ta dig an utmaningar och motiveras av att prestera på topp. Du kan utveckla, driva, klippa och leverera en förstklassig audioproduktion och lever efter mottot att devil is in the details. Du frodas i en kreativ miljö men förstår värdet av ordning och reda. Du gillar att ta ansvar och jobbar självständigt samtidigt som du uppskattar att jobba i team och bidra till att stötta andra. Du är beredd att kavla upp ärmarna och räds inte ett högt tempo.

Vi erbjuder dig,
Ett ansvarsfullt och varierande arbete i ett arbetsklimat som präglas av engagemang och framåtanda. Vi erbjuder bra villkor och goda möjligheter att påverka och utvecklas. Vi är ett prestigelöst, erfaret team som sätter kundupplevelsen i fokus och räds inte att testa saker ingen annan gjort tidigare. Det händer mycket hela tiden och vi är måna om att ha kul. Vi sitter på Maria Skolgata 83 på Södermalm i Stockholm.

Du rapporterar till Head of Content.

Om PodMe,
Vår vision är att fler människor ska få tillgång till en ännu bättre podcastupplevelse. Vår målsättning är att skapa världens bästa poddcastplattform för både poddare och podcastlyssnare. Vi vill göra podcasten till den bästa källan för underhållning och lärande för alla typer av intressen. Podcasten är en mer aktiv lyssningsform än exempelvis musik och behöver därför en egen plattform, specialutvecklad för att ge lyssnaren en optimal upplevelse, befriad från störande reklamavbrott och berikad med mer interaktivitet, innehåll och kvalitet.

Vi som är skapare av PodMe jobbar målmedvetet och passionerat varje dag för att utveckla och fylla PodMe med fler duktiga poddare, fler unika avsnitt och andra mervärden.

Övrig information,
I denna rekrytering samarbetar PodMe med bemanning- och rekryteringsföretaget Next u. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Bjerkman, rekryteringschef, på telefon, 070-770 91 60.

Sista ansökningsdatum är den 24 november, 2019. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen till oss!
Mer info
Kontaktperson Frida Bjerkman
Telefon 070-770 91 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.