Norsktalande Podcastproducent till PodMe

Norsktalande Podcastproducent till PodMe

PodMe är inne i en intensiv tillväxtfas och vi söker nu dig som är norsktalande in i vårt team!

I rollen som nosrktalande Podcastproducent driver du projekt och skapar innehåll av högsta kvalité. Du har en god förståelse för ljudmediet och hur en kvalitativ slutprodukt skapas från ax till limpa. Som Podcastproducent är du inte främmande för röstregi, manusarbete, skriva briefer etc. Du ingår i ett litet och rörligt team där det ständigt gäller att vara framåtlutad. PodMe befinner sig i dagsläget i en kraftig tillväxtfas med Schibsted tillväxtmedier i ryggen vilket innebär en spännande tid med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av bolaget och tjänsten i sig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Producera, klippa, bearbeta och förädla befintliga och nya podcasts.
  • Skriva briefer, texter, podcastbeskrivningar etc.
  • Ansvara för egna budgetar.
  • Leda etablering av podcaststudio.
  • Leverera på uppsatta mål, analysera och utvärdera resultat.
Din profil
  • Relevant utbildning inom medieproduktion.
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom podcastproduktion.
  • Goda kunskaper inom klippning av Podcasts.
  • Flytande i norska och engelska i både tal och skrift.
Vem är du?
Du älskar podcasts! Du är helt orädd för att ta dig an utmaningar och motiveras av att prestera på topp. Du kan utveckla, driva, klippa och leverera en förstklassig audioproduktion och lever efter mottot att devil is in the details. Du frodas i en kreativ miljö men förstår värdet av ordning och reda. Du gillar att ta ansvar och jobbar självständigt samtidigt som du uppskattar att jobba i team och bidra till att stötta andra. Du är beredd att kavla upp ärmarna och räds inte ett högt tempo.

PodMe erbjuder dig
Ett ansvarsfullt och varierande arbete i ett arbetsklimat som präglas av engagemang och framåtanda. Vi erbjuder bra villkor och goda möjligheter att påverka och utvecklas. Vi är ett prestigelöst, erfaret team som sätter kundupplevelsen i fokus och räds inte att testa saker ingen annan gjort tidigare. Det händer mycket hela tiden och vi är måna om att ha kul. Vi sitter på Maria Skolgata 83 på Södermalm i Stockholm.

Du rapporterar till Head of Content.

Om PodMe
Vår vision är att fler människor ska få tillgång till en ännu bättre podcastupplevelse. Vår målsättning är att skapa världens bästa poddcastplattform för både poddare och podcastlyssnare. Vi vill göra podcasten till den bästa källan för underhållning och lärande för alla typer av intressen. Podcasten är en mer aktiv lyssningsform än exempelvis musik och behöver därför en egen plattform, specialutvecklad för att ge lyssnaren en optimal upplevelse, befriad från störande reklamavbrott och berikad med mer interaktivitet, innehåll och kvalitet.

Vi som är skapare av PodMe jobbar målmedvetet och passionerat varje dag för att utveckla och fylla PodMe med fler duktiga poddare, fler unika avsnitt och andra mervärden.

Övrig information,
I denna rekrytering samarbetar PodMe med bemanning- och rekryteringsföretaget Next u. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.