Kundsupport / kundtjänst / administratör till Autolease

Kundsupport / kundtjänst / administratör till Autolease

Autotolease är ett affärsområde inom DNB Bank som växer och söker nu en effektiv administratör till sitt kundsupportteam med kontor i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Du kommer att sitta som kundsupport och ansvara för ärenden som gäller den operationella billeasingen för företagskunder. Kundsupportteam som består av 12 härliga medarbetare samt en chef. Teamet stöttar varandra och har högt i tak.
I ditt arbete kommer du både att hantera ärenden via mail och telefon samt chatt. Arbetsuppgifter innefattar bland annat, beräkning och upprättande av finansieringsavtal lösenofferter och förlängningar samt allmänna frågor och support gällande operationell billeasing.

Vem är du
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet ifrån support eller kundtjänst. Om du har kunskap och intresse av bilar så är det ett plus. Du är datorvan, har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, detta eftersom det är en administrativ roll där noggrannhet är viktigt. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad eftersom du är en del av en kundsupport. Vidare är du prestigelös och har en utpräglad teamkänsla.

Vi erbjuder dig
Tjänsten inleds med en grundlig introduktion för att ge dig alla förutsättningar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start i omgående och sträcker sig fram minst 12 månader. Efter denna period finns god chans till förlängning hos Autolease.

Varmt välkommen med din ansökan!

Autolease är en division i en stor bankkoncern och jobbar med operationell billeasing mot företagskunder. De äger totalt över 260.000 fordon och gör dem till marknadens största finansiär av fordon. Koncernen har drygt 700 medarbetare varav ca 35 i denna division.

Sökord: kundsupport , kundtjänt , administratör , administration , admin, billeasing , kundkontakt kundservice , lediga jobb , lediga tjänster , stockholm , bemanning , rekrytering , bemanningsföretag , rekryteringsföretag , next u , nextu , next u ab , b2b , företagskunder , operationell billeasing , fleet
Mer info
Kontaktperson Ingela Haglund
Telefon 070-7703121
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. Läs mer på www.nextu.se