Innovation Analyst till Burger King

Innovation Analyst till Burger King

Gillar du utveckling och att ligga i framkant av produkt- och digitala innovationer? För dig med intresse för mat, projektledning och analys finns nu en fantastik möjlighet att bli en del av teamet som driver några utav Burger King Sverige och Danmarks största framtida tillväxtområden. Ett roligt och utvecklande arbete i en bransch som ständigt utvecklas och där god grillad mat ligger i fokus. Älskar du när hårt jobb belönar sig och letar efter chansen att verkligen utveckla dig själv är denna roll helt rätt!

Arbetsuppgifter
Som Innovation Analyst kommer du arbeta mot den svenska och danska marknaden. I tätt samarbete med Innovation Manager kommer ni tillsammans att ansvara för Burger Kings produktutbud samt digitala innovationer. I rollen kommer du hjälpa till att förvalta relationen med leverantörer samt identifiera och utveckla nya affärsområden som t.ex. hemleverans, app, kiosk etc.

Du kommer t.ex. att:
  • Driva egna projekt inom innovation samt arbeta med analys och uppföljning för att bl.a. förbättra Burger Kings produktutbud, hemleverans och digitala plattformar.
  • Analysera konkurrenter och marknadstrender för att identifiera nya innovationsmöjligheter och arbete inom hållbarhet.
  • Hjälpa till att sätta den strategiska riktningen från ett innovationsperspektiv
  • Samarbeta tätt med R&D för Burger King Europa
  • Identifiera och utveckla nya möjligheter hos befintliga återförsäljare och leverantörer
Vem är du
Vi ser att du har en Kandidatexamen med relevant inriktning, t.ex. inom ekonomi eller marknadsföring, gärna 1-2 års erfarenhet av en liknande arbetsroll. Vidare har du goda kunskaper i excel. Som person har du ett genuint intresse för mat och har ett öga för de senaste trenderna på marknaden. Du gillar problemlösning och har hög analytisk förmåga samt ett intresse för siffror och statistik. I ditt arbete är du driven, ansvarstagande och gillar att arbeta mot högt uppsatta mål, både självständigt som i grupp. Du är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande med danska.

Företaget erbjuder dig
Här få du möjlighet att arbeta med ett utav världens största varumärken och glädjen till god grillad mat. Vid start får du en introduktion med en gedigen genomgång av tjänsten. Du blir en del av ett litet team i ett stort bolag som arbetar liknande ett start-up. Du får ta del av en arbetsmiljö med omväxling och där det ständigt händer nya saker! Det finns även stora utvecklingsmöjligheter och ansvar.

Om företaget
Burger King grundades 1954 och är en av världens största restaurangkedjor, med mer än 16 000 restauranger i 86 länder, varav 138 restauranger finns i Sverige och 53 st i Danmark. 90 procent av Burger Kings restauranger världen över ägs och drivs av oberoende franchisetagare varav många är familjeägda som har funnits i flera decennier. Burger King är stolta över sin historia men drivs framförallt av strävan att utvecklas inför framtiden och flödar av en entreprenöriell kultur där utvecklingen aldrig står still och där varumärket vid flertal tillfällen utsetts till det mest kreativa i världen. Det senaste året har en intensiv satsning på Sverige och Danmark satts igång med ett växande team och målsättning att driva långsiktig tillväxt. Läs mer om Burger King här

Ansökan
Burger King har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 14 sept 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.