Handläggare till Kravavdelningen på Marginalen Bank

Handläggare till Kravavdelningen på Marginalen Bank

Finansbranschen är i förändring och vi söker dig som vill vara med på den resan. Är du serviceinriktad och vill arbeta i en organisation som värdesätter ditt driv och din professionalism? Motiveras du av att arbeta i en modern verksamhet som digitaliserar och utvecklar processer? Då ser vi gärna att du läser vidare.

Ditt uppdrag,
I din roll som handläggare förstärker du vår Kravavdelning som idag består av sex medarbetare och en gruppchef. Din huvudsakliga uppgift blir att hantera inkommande och utgående samtal med kunder som har hamnat i betalningssvårigheter. I samtalen kommer du hjälpa kunder att identifiera en fungerande betalningsplan med målsättning att få kunder att komma i fas med sina betalningar.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av avdelningens rutiner och processer. Med gemensamma mål och strategier kommer ni att arbeta för att minska bankens kreditförluster.

Din profil,
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta med telefon och dator som arbetsverktyg. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av bank och finans alternativt har ett stort intresse för branschen och vill utvecklas inom området.

I din roll som handläggare är du en mycket god kommunikatör då det krävs att du är lyhörd för kundens situation samtidigt som du behöver vara tydlig i din dialog för att hjälpa kunden till den bästa lösningen. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du har förmågan att kunna planera och prioritera i ditt arbete och driver självständigt dina ärenden framåt. Egenskaper som flexibel och lösningsorienterad är avgörande i rollen som handläggare. Du trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo och har ett positivt förhållningssätt även när det är mycket på gång.

Utöver detta står du bakom våra värderingar och har inga problem att ta dessa till dina egna, dvs du är:

Professionell –
och behandlar andra med respekt. Du är även proaktiv och driver igenom fattade beslut.

Målinriktad –
Du har ett högt driv och löser uppgifter på ett effektivt sätt. Du levererar i tid och med förväntad kvalitet.

Modern
– Du tänker nytt och utanför ramarna. Du vågar drömma och utmana för att möta kundernas framtida behov.

Vi erbjuder,
Vi erbjuder dig utvecklig och flexibilitet samt en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi tänker nytt och utanför ramarna, är moderna, arbetar proaktivt och driver igenom fattade beslut. Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Du kommer vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner.

Ansökan
Marginalen bank har valt att samarbeta med rekryterings- och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Målet är att tillsätta tjänsten snarast så intervjuer kommer hållas löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten vänd dig till: sonia.ayoub@nextu.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Marginalen Bank
Marginalen Bank erbjuder enkla och bra banktjänster inom områdena låna, spara och betala till både privatpersoner och företag. Banken förmedlar även låne- och betalskyddsförsäkringar till privatpersoner.
I bankens koncern jobbar omkring 350 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Borås och Sundsvall. Banken ägs av moderbolaget Marginalen AB och ingår i ESCO Marginalens konsoliderade situation. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn och bankens konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För mer information, läs mer på www.nextu.se
Mer info
Kontaktperson Sonia Ayoub
Telefon 0707706074
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.