Finsktalande Customer Advisor / kundtjänstmedarbetare / kundservicemedarbetare till Nordax Bank

Finsktalande Customer Advisor / kundtjänstmedarbetare / kundservicemedarbetare till Nordax Bank

Finsktalande Customer Advisor till Nordax Bank
Nu söker vi en finsktalande kundtjänstmedarbetare för Nordax Bank. Som Kundtjänstmedarbetare i teamet på Customer Operations Finland kommer du att arbeta med service och försäljning som innefattar kundkontakt både via telefon och mail. Gillar du att jobba i en föränderlig internationell miljö där dina idéer och tankar faktiskt kan bli verklighet? Då är det här kanske nästa roll för dig! Vi behöver nu utöka teamet med en person till två personer på heltid.

Arbetsbeskrivning
Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att leverera hög service till våra kunder med telefonen som arbetsredskap. Du kommer att arbeta nära kollegorna i teamet och rapportering sker till Team Manager Finland. Du är noggrann och har ett öga för detaljer – både när det gäller att granska avtal eller att kunna ge vår kund den där extra servicen hen inte förväntat sig. Som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till såväl utvecklingen av teamet som bolagets fortsatta framgångar i kundnöjdhet och försäljning.

Vi söker dig som
 • Är serviceminded ut i fingerspetsarna
 • Är en riktig teamplayer och tänker "en för alla - alla för en"
 • Har ett stort intresse av försäljning och service
 • Tycker om att arbeta administrativt och är alltid noggrann
 • Gillar att jobba i ett högt tempo
 • Är resultatdriven
 • Är initiativtagande
 • Är flexibel och tycker att förändringar är till för att kunna få ännu bättre resultat
 • Behärskar finska flytande
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Har erfarenhet från kreditbedömning är meriterande men inget krav
 • Har erfarenhet från någon typ av försäljning är meriterande men inget krav
Vi erbjuder dig
En utmanande och rolig roll att växa i. På Nordax arbetar vi kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att våra anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut. Vi tror på framgång genom människor och därför arbetar vi ständigt med att forma starka och inkluderande ledare i organisationen. Vi är ett svenskt mångkulturellt bolag, här får du kollegor från olika delar av världen, alla samlade under ett och samma tak vid Torsplan i Stockholm.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Om företaget
Nordax är en ledande specialistbank i Nordeuropa som ägs av Nordic Capital Fond och Sampo. Vår kundbas består av 170.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi är ett flexibelt komplement till storbankerna. Nordax har valt att arbeta med bemannings- och rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Nordax bank har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sonia Ayoub
Telefon 0707706074
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.