Företagssäljare/ nykundssäljare till Convini

Företagssäljare/ nykundssäljare till Convini

.. eller på vanligt sätt längre ned.

Vi söker dig som vill arbeta med uppsökande försäljning i ett expansivt företag i en spännande bransch. Convini förstärker nu säljteamet och söker en driven säljare som utmanas av att göra affärer på en konkurrensutsatt marknad.

Som nykundsäljare hos oss
kliver du in i ett taggat säljteam som varje dag övertygar företag om varför de ska investera i vårt helhetskoncept inom Mat och Kaffe. Som säljare kommer din vardag bestå av att bearbeta och prospektera marknaden för våra butiker och kaffemaskiner. Genom att kartlägga och göra behovsanalyser, vara på säljmöten hos kunder där du bygger starka och långsiktiga relationer hoppas vi att du levererar en lösning och service i toppklass. Till din hjälp har du en stöttande och närvarande säljchef och ett team som gillar att arbeta tillsammans. Du kommer att utgå från vårt kontor i Vasastan.

Som nykundssäljare kommer du att spela en viktig roll i Convinis fortsatta tillväxt genom ditt sätt att tillföra affärer. Du arbetar mot en egen säljbudget samtidigt som du har en inre drivkraft av att ständigt vilja uppnå teamets gemensamma resultat och optimera affärer. När vi har uppnått våra mål åker vi på resor ihop och gör andra roliga aktiviteter. Du har hand om hela försäljningsprocessen från kartläggning, förhandlingar och avslut till dess att vi levererar vårt koncept. Därefter lämnar du över kundansvaret till vårt andra försäljningsteam som arbetar med befintliga kunder.

Vem är du
Vi ser att du har ett stort driv, inte ger upp i första taget och älskar att jobba tillsammans i ett vinnande team! Du ska vara trygg i dig själv och dina värderingar då vi anser att detta är din inre kompass. Du ska våga tänka nytt och våga utmana befintliga processer och rutiner. Samtidigt är du strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Som person tror vi vidare att du är relationsbyggande och har lätt att prata med människor då rollen innebär flera kontaktytor. Din positiva energi sprids dessutom som en löpeld i alla sammanhang du är i, och du har den briljanta förmågan att injicera pepp och motivation i dina kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och självklart B-körkort.

Convini erbjuder dig
Hos oss kommer du rakt in i vårt familjära gäng som jobbar i framkant för att utveckla branschen med en stor stolthet. Vi har en bjussig kultur där vi alltid försöker ge det lilla extra, både till våra kunder och varandra. Vi är ett företag där Glädje, Service och Mod är några av våra värdeord och som vi lever efter i allt vi gör. Det här är inte bara ett erbjudande om ett nytt roligt jobb, utan också en resa i personlig utveckling. Självklart ingår tjänstebil.
Om du är personen vi hoppas på, så skummar du över av iver när det kommer till att etablera nya affärer och du kan troligtvis svara blixtsnabbt på frågan varför du jobbar eller vill jobba med försäljning. Är det du? Då bara måste du skicka in din ansökan innan kaffet kallnar – vi ser fram emot att lära känna dig.

Convini har valt att samarbeta med rekryterings- och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning , sälj , säljare , företagssäljaresäljare , Account Manager , säljbranschen , , B2B-säljare , b2b. utesäljare , nykundsförsäljning , nykund
Mer info
Kontaktperson Ingela Haglund
Telefon 070-7703121
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se