Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Vi söker en dansktalande kundtjänstmedarbetare och rådgivare till Sambla. Är du en serviceorienterad, ansvarstagande och driven person? Behärskar du danska flytande? Har du tidigare erfarenhet av service och är ute efter ett kommunikativt arbete? Då kan rollen som kundtjänstmedarbetare till Sambla vara rätt tjänst för dig!

Sambla är en av Sveriges största låneförmedlare och har på 5 år hunnit hjälpa över 280 000 personer att jämföra sina lånevillkor, samt etablerats i tre länder där de nu går in i sitt fjärde land; Danmark! och söker dig som kommer vara med i starten för ett nytt kapitel i Samblas historia!

Om tjänsten
Du kommer tillsammans med försäljningschef från grunden bygga upp strategier och formar hur teamet och arbetet ska se ut mot den danska marknaden. Du kommer arbeta självständigt men med nära kontakt och ständigt stöd av chefer och kollegor inom organisationen. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning för att ge dig alla förutsättningar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

I rollen som kundtjänstmedarbetare mot den danska marknaden kommer du till exempel att:
  • Sköta kontakt med potentiella samt befintliga kunder med privatlån
  • Hjälpa kunder genom hela processen till en bättre lånesituation
  • ge service/support via telefon och email
  • rådgivning
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förmedla god service och är resultatdriven. Du är självgående, kundfokuserad och kommunikativ. För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du är effektiv, noggrann, positiv, trygg i dig själv och gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare krävs det att du behärskar danska och svenska tal och skrift.

Vilka är Sambla?
Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har filosofin alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 09:00-18:00
Plats: Strandvägen 5B, Stockholm

Ansökan
Sambla har valt att samarbeta med rekrytering- och bemanningsföretaget Next u i detta rekryteringsuppdrag. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Har du frågor kring tjänsten vänd dig till ansvarig rekryterare Sonia Ayoub: sonia.ayoub@nextu.se

Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se