Byggprojektledare till PDL Group.

Byggprojektledare till PDL Group.

Drivs du av nya utmaningar och vill bidra till PDL Groups fortsatta framgång?

PDL Group är inne i en intensiv expansions och söker nu en byggprojektledare. I rollen som byggprojektledare så ansvarar du för hela projektets livscykel från byggproduktion, detaljprojektering, driftsättning och underhåll för PDLs Groups anläggningar. Arbetet drivs i projektform där du samarbetar internt med verksamhetsplaner och externt med bland annat byggledare, leverantörer och underentreprenörer. Du har huvudansvar för projekten och följer kontinuerligt upp verksamheten mot satta mål gällande myndighetsbeslut, avtal, tillstånd och överenskommelser. Du ser till att hålla budget, tidsramen samt kvalitén. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm.

Vem är du
Som ansvarig byggprojektledare så ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av att leda projekt för stora anläggningar. Vi tror att du har en ingenjörsexamen, eller annan utbildning kompletterad med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vidare har du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har B-körkort.
Du är trygg i din roll som projektledare, ditt ledarskap byggs på förtroende genom samverkan och tillit. Du tycker om att leverera resultat tillsammans med andra och driver utveckling genom att ta initiativ. Tjänsten som projektledare innebär många olika kontaktytor och du behöver därför ha en god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och även god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är snabbfotad och tycker om att jobba i ett högt tempo.

Det är meriterande om du är utbildad i BAS-P och BAS-U


PDL Group erbjuder

Ett ansvarsfullt och varierande arbete där du får förtroendet att göra skillnad och påverka utvecklingen för PDL Groups fortsatta expansion. En möjlighet att arbeta i en fri och rörlig roll med hela Sverige som arbetsplats. En tjänst där du kommer att ha ett stort eget ansvar och där din förmåga att tänka nytt och komma med kreativa lösningar kommer vara avgörande, för PDLs framgång. Läs gärna mer om PDL group, https://pdlcenter.se/

I denna rekrytering samarbetar PDL Group med Next u. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi håller skypeintervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Om PDL group
PDL group grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel. Med målsättningen att ta sporten till nya höjder, arbetar ett sammansvetsat team dagligen för att erbjuda attraktiva helhetslösningar till dig som kund. Som en av världens mest expansiva sporter är padel en fantastisk produkt med stor utvecklingspotential, men också vår passion. Tillsammans med oss kan du köpa och bygga dina egna padelbanor och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad - inklusive full service och garanti. Vår kärnverksamhet sträcker sig också till att distribuera, etablera och driva Padel anläggningar över hela Skandinavien, så att ännu fler där ute får möjlighet att utöva denna härliga sport!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 24 juli 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.