Account Manager / Säljare till Vården.se

Account Manager / Säljare till Vården.se

Vården.se är Sveriges största digitala samlingsplats för legitimerad sjuk-, hälso- och friskvård. Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare säljare till vårt kontor på Karlaplan. För att lyckas hos ser vi att du har viljan och potentialen att utvecklas till en toppsäljare.

Om tjänsten
Som säljare på Vården.se kommer du bli tilldelad ett specialistområde inom Vårdens segment och bygga upp din egen kundstock av legitimerade vårdgivare. Du får en täckande introduktion och genomgång av tjänsten, vilket ger dig bra förutsättningar för att lyckas i rollen. I tjänsten ingår prospektering och att ta kontakt med kunderna via telefon samt boka in och gå på den del kundmöten. Du kommer även att delta vid mässor samt seminarium.

Du blir ansvarig över att representera och sälja in Vården.se till nya kunder. Tjänsten passar dig som vill arbeta med relationsbyggande försäljning då du också ansvarar över att vårda dina befintliga kundkontakter i kundstocken.

Vem är du
Vi söker dig som har något års erfarenhet inom försäljning, gärna över telefon. Viktigast är att du vill arbeta med och utvecklas inom försäljning samt trivs i ett socialt arbete. Vi lägger större vikt på rätt inställning och potential.

Som person är du en tävlingsmänniska som sätter upp mål och som vet att vägen dit nås genom hårt jobb och ihärdighet. Du kanske utövar eller har utövat någon sport och har ett naturligt tävlingsfokus. För att lyckas i rollen har du ett eget inre driv med förmågan att arbeta självständigt och lägga upp din arbetsdag. För att trivas hos oss är du prestigelös, social, har glimten i ögat och nära till skratt samtidigt som du uppskattar utmaningar och taggar till när vi kör tävlingar.

Vi erbjuder dig
Vid start får du en lärorik introduktion med en gedigen genomgång av tjänstens olika delar. Du får sitta och medlyssna på dina säljkollegors kundsamtal och följa med på möten ute hos kund. Vi är inte så många, men vi växer och har stora ambitioner. Hos oss kommer du märka av vårt gemensamma entreprenörskapsdriv och att allas insatser syns och räknas. Här finns en möjlighet att växa inom försäljning och självklart belönas goda prestationer och resultat!

Ansökan
Vården.se har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u's hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sonia Ayoub
Telefon 0707706074
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vården.se vill hjälpa patienter och företag att söka, jämföra och boka vård och vårdtjänster. Vi är Sveriges största digitala samlingsplats för att legitimerad sjuk-, hälso- och friskvård, och vi täcker alla områden - allt ifrån sjukhus, husläkare och fysioterapeuter till tandläkare, naprapater och medicinska fotvårdare. I vår databas finns idag över 19 000 olika vårdgivare och vårdtjänster över hela Sverige, och det blir fler för varje vecka.