Account Manager/ B2B-säljare till Asedo

Account Manager/ B2B-säljare till Asedo

Nu söker vi på Asedo en ny säljare in i vårt framgångsrika säljteam! Genom lösningar inom IT och kommunikation hjälper vi företag att digitalisera sina verksamheter. Hos oss värdesätter vi drivkraft, engagemang och eget initiativ. Vi söker högpresterande säljare som tillsammans med oss kan bidra till sin egen och Asedos vidare utveckling. Kontoret är placerat på Telefonplan.

Om tjänsten:
Som Account Manager ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder. Fokus ligger att vid inbokade kundmöten sälja in produkter och tjänster från samtliga av våra affärsområden inom Stockholmsområdet. Du arbetar med hela försäljningsprocessen från kundprospektering, mötesbokning, behovsanalys, offertförslag samt avtalsförhandling. Som säljare kommer du att arbeta upp en egen kundportfölj som du sedan förvaltar och utvecklar. Målet är att upprätthålla långsiktiga relationer med kunderna där Asedo blir den naturliga leverantören av en mängd olika lösningar och produkter.

Vem är du
För oss är din personlighet viktigast. Du är orädd och kreativ när det gäller att hitta nya kunder. Du drivs av att skapa goda resultat och nå uppsatta mål samt göra dina kunder nöjda. Du motiveras av att göra affärer och du kommer att belönas därefter. Du har ett lösningsorienterat sätt och ser möjligheter istället för hinder. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning, helst b2b och gärna inom it & kommunikation. Självklart har du B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi på Asedo satsar på vår personal! Vi erbjuder dig en fast lön och ett bra provisionssystem med goda förtjänstmöjligheter, kontinuerlig säljutbildning samt coachning för att utvecklas i din säljroll. Bakom dig har du kompetenta och stöttande kollegor. Vi tycker det är viktigt med bra sammanhållning och stämning på företaget vilket vi får genom att genomföra många trevliga personalaktiviteter och olika säljtävlingar som triggar säljarna. Vid rätt insatts finns möjligheter att utvecklas, både i din roll men också att längre fram kunna ta dig an andra roller inom Asedo.

Ansökan
Företaget har valt att samarbeta med rekryterings- och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.