Är du vår nya Customer Success Manager?

Är du vår nya Customer Success Manager?

Vill du vara med på en helt unik och häftig resa, bygga framtidens norm att söka jobb och samtidigt bygga kundrelationer. Higher är ett helt nytt rekryteringsverktyg på marknaden som förenklar för kandidater att söka jobb direkt i mobilen samtidigt som arbetsgivare har möjlighet att nå en större bredd av kandidater. Vi befinner oss nu i en snabbrörlig bransch och behöver ständigt vara på tårna. Det som är extra roligt är att det medför möjlighet att självständigt påverka processer och rutiner.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av:
  • CSM-roll är meriterande
  • Serviceyrken där du byggt kundrelationer
  • Systemvana och kanske till och med är systemvetare i grunden.
  • Lyhörd, pedagogisk och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
Dina dagar kommer bestå av:
  • Grundligt utbilda och stötta våra kunder i systemet
  • Hålla nära kontakt med kunder och ta emot supportärenden
  • Presentera befintlig funktionalitet och det som löpande utvecklas både externt och internt
  • Agera tekniskt säljstöd ute hos kund
Vidare tror vi att du har en stark vilja att lära nya områden och proaktivt söker ny information när svaren inte finns tillgängliga. I denna roll värdesätter vi framförallt de personliga egenskaperna högt, att du är en problemlösare, god social förmåga och en riktig lagspelare men även älskar att vara självständig där du fattar egna beslut och tar kontroll över din tid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextu.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next u jobbar med videobaserade tjänster inom rekrytering och bemanning. Detta innebär att vi gör videopresentationer ifrån den aktuella avdelningen med den rekryterande chefen samt videopresentationer av kandidater. Skälen till att vi använder oss av detta är ganska enkla. Företagen behöver bli mer attraktiva för att hitta de personer som verkligen vill jobba där. Där blir videopresentationen av jobbet ett utmärkt verktyg. Avseende videopresentationer av kandidater handlar det om att lyfta upp personen bakom CV.et. Personliga egenskaper som energi, vilja och engagemang är svårt att ta fram via ett traditionellt CV, där blir videopresentationerna ett mycket bra sätt.